Der er masser af muligheder for at pryde væggene derhjemme med fede plakater, men hvis du trænger til at se verden fra en ny vinkel, er dronefotografen Rune Johansen klar med en hel perlerække af lækre luftskud.

Du kan se hele udvalget i webshoppen LIGE HER.

“Jeg vil gerne vise folk, hvor flotte deres yndlingssteder i byen ser ud fra luften – og samtidig give dem mulighed for at se byen i et andet perspektiv”, fortæller Rune Johansen.

Fotokunstplakaterne består primært af motiver fra København, men Rune Johansen har også haft sin drone i luften over steder som Nordsjælland, Roskilde og Møn. Og der kommer hele tiden nye til.

DroneRune hænger lækre luftskud på din væg

Eksklusiv og unik fotokunst

Når Rune Johansen er ude og tage billeder, føler han nærmest, at tiden står stille, mens han kæmper for at få motiv, mennesker, vind og vejr til at gå op i en højere enhed.

“Timingen er essentiel for at skabe et flot billede. Jeg elsker for eksempel det fine morgenlys, men tidsvinduet, hvor solen står op, er ultrakort, og jeg skal være hurtig for at fange de magiske skygger, før de forsvinder igen”, forklarer Rune Johansen.

Derfor er det også vigtigt for ham, at kvaliteten på plakaterne er i høj klasse. Han har allieret sig med grafiker Kim Kristensen, og alle plakater er printet på eksklusivt papir med 9- farvetryk og UV-laminering, så farverne fremstår ekstra dybe og mættede.

Hver plakat udkommer også kun i en begrænset serie på 300 eksemplarer.

“Mine plakater skal være Ferrarien inden for fotokunstplakater. Jeg vil gerne have, at folk tænker wauw, når de ser dem, og får følelsen af at stå med noget unikt. Derfor kommer hver plakat heller ikke til at hænge i mere end 300 hjem, så den forbliver unik”, siger Rune Johansen.

Du kan se udvalget af eksklusive plakater LIGE HER.

DroneRune hænger lækre luftskud på din væg