Denne artikel indeholder sponsoreret reklame. 

Tag dig sammen, mand!

Toget buldrer forbi og det er på tide at hoppe på.  Pyntesygen hærger både land og by. Vi mænd kan og må vise vores maskulinitet gennem smykker som halskæder, armbånd og ringe.

IX CUSHION SIGNET RING GREEN MARBLE GOLD

Men hvordan kommer du i gang med at gå med smykker, hvis det ikke er noget, som du har gjort før? Svaret findes

Som var det en videnskabelig opgave, så giver vi konklusionen først.

Konklusionen på spørgsmålet er: Frederik IX Studios.

Nu følger analysen for denne konklusion, den kan deles i tre:

1. Den unikke historie

2. Den maskuline stil

3. Tidens tendenser

Hvordan kommer man(d) i gang med at gå med smykker?

Den unikke historie – halv sømand, halv konge

Frederik IX Studios er et dansk smykkebrand, som er vokset ud af en fascination af den danske Kong Frederik IX (dronning Margrethes far)

Kong Frederik IX havde en klassisk stil. Han elskede livet til søs og var som andre rigtige sømænd udsmykket med tatoveringer, som han var stolt af og gerne viste frem. Kong Frederik IX var kendt som folkets konge. Han færdedes blandt alle mennesker – på barer i Nyhavn, hos stammer i Afrika og til royale fester i kongehuset. 

Hvordan kommer man(d) i gang med at gå med smykker?

Kong Frederik d. 9. af Danmark

Frederik IX Studios smykkeunivers adskiller sig fra mange andre smykkebrands, da de i ligeså høj grad henvender sig til mænd som til kvinder. Produktkataloget byder på elegante, raffinerede og smagfulde smykker til kvinder og mere rå, virile og upolerede smykker til mænd. Der er tale om high-end smykker til en overkommelig pris, der gør det muligt for alle at være med – ja, se for dig selv.

Hos Frederik IX Studios bliver der ikke gået på kompromis med materialevalget. Smykkerne er derfor lavet i guld, 925 sterlingsølv og 22 karat guldbelægning. Alle deres sten har en unik historie og er nøje udvalgt, hvilket betyder, at alle naturstenene har deres eget unikke udtryk. Frederik IX Studios giver dig ydermere muligheden for at designe dit helt eget unikke smykke.

Hvordan kommer man(d) i gang med at gå med smykker?

Personlige graveringer

Den maskuline stil

Det kan være svært for mænd at komme i gang med at gå med smykker, fordi selve oppyntningen signalerer en vis portion forfængelighed og smykker tidligere har givet feminine associationer.

For det første skal vi mænd lægge den berøringsangst for vores egen forfængelighed fra os, derefter skal vi omfavne den og indtænke smykker, der tydeligt signalerer den maskulinitet, vi gerne vil fremhæve.

Frederik IX’s smykker til mænd leverer netop dette. De er grove, rå og virile. De er store og minimalistiske og giver det perfekte mandhaftige modspil til hele udsmykningen.

Hvordan kommer man(d) i gang med at gå med smykker?

Se Frederik IX’s ringe her

Frederik IX’s tidsløse og massive designs har uendelige muligheder for at komplementere dit personlige look og din stil, og smykkerne kan benyttes til enhver lejlighed.

Og selvom alle deres smykker er af højeste kvalitet og består af guld- og sølv, så er smykkerne til en pris, der er til at betale. Da de mener, alle skal have mulighed for at eje et Frederik IX Studios smykke.

Tidens tendenser

Smykker har altid været den mest populære gave til kvinder (og er det stadig). Og med den store ligestillingsbølge, som skyller ind over landet (der med sikkerhed er kommet for blive), så er det med at gribe dit surfbræt og ride smykkebølgen – for smykker er mindst lige så meget for mænd.

Hvordan kommer man(d) i gang med at gå med smykker?

Se hele Frederik IX’s herrekollektion

Især fordi smykker er gaven, der bliver ved at give. Grunden er simpel. Du kan ikke slide et kvalitetssmykke op. Og her stopper vi lige en gang. For smykker skal være kvalitet, ellers kan det være lige meget. Køb for guds skyld guld- eller sølvsmykker, så har du dem for dem resten af dit liv og det vil kunne gå i arv i generationer. Der findes da intet så fedt, som at arve bedstefars guldring, det skulle da lige være at give sit smykke videre til de næste generationer.

Smykker er nærmest den mest bæredygtige investering, som du kan finde, da den efter produktionen holder igennem generationer.

Desuden er alle Frederiks IX’s smykker håndlavet og designet i Danmark.