Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

For tre år siden lancerede Casio det første G-Shock med indbygget pulsmåler – det kan du læse mere om LIGE HER.

Nu er de gået all in på at tracke din sundhed med det nye sportsur G-Shock GBD-H2000, der kombinerer det pansrede design med smarte funktioner, så du får en stabil wingman på armen til at øge din sundhed og velvære.

Her i artiklen kigger vi nærmere på det nye ur, og først får du en video med det forkromede overblik.

KØB URET HER

Til fitnessentusiaster på alle niveauer

Når du smider et sportsur på armen, skal det jo gerne holde styr på din krop og dens præstationer, så du kan koncentrere dig om alt det andet.

Det nye G-Shock GBD-H2000 er forsynet med hele 6 sensorer, så du får optisk pulsmåler, barometer, termometer, accelerometer, gyroskop og et magnetometer, der kontinuerligt måler puls, lufttryk, temperatur, bevægelse, retning, stød og meget mere.

Ja, du bliver konstant målt og vejet.

Her har Casio så indgået et samarbejde med Polar, så sportsuret benytter sig af 25 eksklusive algoritmer til at behandle al den data.

Okay, det kan hurtigt blive en uoverskuelig omgang, men her er det fedt, at du via algoritmerne kan dykke dybt ned i den indsamlede data og virkelig skrue på den mindste detalje for at jagte de ekstra procenter for at få din sundhed helt op i top. Eller du kan gå efter de lavthængende frugter, hvis du alligevel ikke træner op til en Iron Man, men bare gerne vil være lidt sundere.

G-Shock GBD-H2000 hjælper dig uanset niveau og målsætning.

KØB URET HER

G-SHOCK GBD-H2000

Din følgesvend på eventyr

Det er klart, at hvis du bare leder efter et hårdført og skarpt ur til hverdagen, så kan G-Shock GBD-H2000 sagtens følge med.

Men det udmærker sig virkelig til fede ture i det fri.

Her får du nemlig en opgraderet GPS med understøttelse af multibånd-GPS, der gør navigationen meget mere præcis ved at benytte sig af flere GPS-signaler. Ja, det bliver hurtigt lidt teknisk, men det korte af det lange er, at du får mere nøjagtige positionsdata, hvilket jo er ret essentielt, når du begiver dig ud på eventyr i ukendt terræn.

Smid så lige en barometrisk højdemåler til at registrere højdeændringer og forudsige vejrændringer, et indbygget termometer til at holde styr på temperaturen, et kompas til hele tiden at holde styr på verdenshjørnerne og widgets til visning af solopgang og solnedgang oveni hatten, og så har du virkelig et fedt værktøj til at komme ud og opleve verden.

Her hjælper det så også, at G-Shock GBD-H2000 har integrerede solceller i skærmen til at forlænge batteriets levetid. Det er ret godt tænkt.

KØB URET HER

G-SHOCK GBD-H2000

Bygget som en kampvogn

Jeps, det er et vaskeægte G-Shock. Det betyder selvfølgelig, at du også får det verdensberømte design, der for længst har bevist sit værd som et ur, der kan holde til mere end de fleste.

Det er jo en kampvogn til armen.

Du kan simpelthen banke, ryste, kaste og udsætte uret for hvad som helst uden at skade det, og det er jo lige præcis de egenskaber, du gerne vil have med, når du dyrker fitness eller tager på overlevelsestur.

Og så er der de smarte funktioner i sportsuret, hvor du får det fulde overblik over dit daglige aktivitetsniveau og adgang til et helt univers af fintuning for at få det meste ud af dit dit liv med sundhed og velvære. Det er faktisk et stærkt sundheds-værktøj.

Når du lægger det hele sammen, er G-Shock GBD-H2000 et fantastisk sportsur med en række imponerende funktioner og en robust konstruktion, der er pansret til at modstå alle de tæsk, der følger med et aktivt liv.

G-Shock, når det er bedst.

KØB URET HER

G-SHOCK GBD-H2000


Se andre seje sager om: , ,