Bukser er noget du har, de skal se godt ud, men hvad gør du i dårligt vejr? Regnbukserne har du måske ikke, eller også orker du ikke det store skifteri med at få dem på eller af efterfølgende. Som de fleste mænd skal vi jo se det ske, før det modsatte er bevist. Vi finder derfor bare et par bukser, som vi kan have på i al slags vejr. Men hvilket par skal det være? Hvor tæt og løst må de f.eks. sidde?

Du ved, hvad du skal gå i. Et par jeans, slidstærke, og klar til al slags vejr. Samtidig med det skal de se godt ud, have den rigtige farve, de skal også sidde godt og være det helt rigtige mærke. Det er mange krav på en gang – uden at dine jeans egentlig kan opfylde alle kriterierne på én gang.

Det kan de dog nu.

De fedeste jeans du kan bruge i al slags vejr

Kig efter kvaliteten på bukserne

Alle disse kriterier, som du søger i et par bukser, afhænger af en meget vigtig faktor. Det er kvaliteten på bukserne. Det betyder, at syningerne og sømmen op langs benene og ved skridtet er syet godt, så de kan tåle til en del slid. Hvis dette ikke er i orden, går der hul i dine jeans efter noget tid. Med andre ord – der skal helst ikke være nogle løse ender og flossede kanter, der hvor du bruger dine gode herre jeans mest – med mindre de er syet sådan til at begynde med.

Alle de kendte mærker, som Shine jeans, Bison jeans og Lindbergh bukser, har sat sig som mål at skabe kvalitetsjeans. For hvis bukserne er af en god kvalitet, holder de i al slags vejr og til alle de udfordringer, som du står overfor i hverdagen. Nu er det bare med at vælge, hvilken form og farve de skal have. Vær dog først opmærksom på at nogle buksers pasform passer bedre til nogle årstider end andre.

De fedeste jeans du kan bruge i al slags vejr

Tætsiddende bukser er oftest koldere om vinteren

Der er selvfølgelig forskelle i pasformen, og hvor resistente de er overfor f.eks. kulde. Tager du et par bukser på om vinteren, der sidder tæt på kroppen, vil de hurtigere overføre kulden til kroppen, hvilket gør det koldt at cykle, men dejligt behageligt indenfor, fordi de hurtigt overfører varmen til dine ben. Du skal således opveje fordelene overfor ulemperne, når du vælger dine bukser i et så varieret vejr – som det danske. En strategi er at vælge en blanding af tætsiddende og knap så tætsiddende bukser. En anden strategi er at vælge dem, der føles godt at have på, så er du i den sidste ende ligeglad med, hvordan de føles at have på i dårligt vejr, de er bare gode.

Det er derfor en god ide at prøve dem i prøverummet, inden du køber dine jeans online. Når du kender dine mål, kan du efterfølgende vælge mange varianter og typer online.

Hos Wagner har de den mission at sælge jeans i alle slags pasformer og i den bedste kvalitet, der holder i alt slags vejr – alt sammen efter din smag. Det gør, at dit valg i den sidste ende bliver det rigtige, fordi du finder lige netop de bukser, der passer dig bedst og som har den bedste kvalitet.