Af Nicolai Klingenberg / My-Pleasure.dk

Indrømmet – jeg er ikke den store fanatiker, når det kommer til fænomenet mænd og skønhedsprodukter, men der er noget, jeg altid har “stylet” – og det er håret. Af flere årsager. Og det er netop det, vi skal omkring i denne sponserede video og skrivelse for Matas Men, hvor Peter Frøkjær og jeg er på semi-slap line. Peter driver i øvrigt sitet Mandesager.dk– med store succes. 

Først og fremmest er jeg ganske tilfreds med, at jeg stadig har hår på hovedet. Der er måske lidt mindre af det, men lever man efter devisen “Less is more”, så er alt stadig godt. Jeg må dog tilstå, at jeg ikke forlader hjemmet særlig ofte uden at gøre noget ved mit hår – det er dog hverken tidskrævende eller noget, der kræver glattejern eller føntørrer.

Vi snupper lige en video…

Summa-summarum? Matas Men Styling serien opfylder alt det, du har brug for, hvis du skal have sat lokkerne. Det er no bullshit produkter, som er fri for de kritiske stoffer, du gerne vil gå udenom (dit hår lige så i øvrigt). Serien indeholder fire sager:

Den væsentlig forskel på sagerne er deres “hold” – og om du ønsker “shine” i håret. Personligt er jeg til de blødere produkter – det være sig Soft Mud Wax og Fixing Pomade – førstnævnte giver et mere mat look, mens pomaden giver shine. Det kunne jo være, du skulle til en fest, hvor det hele godt må skinne lidt ekstra.

Begge produkter er nemme at arbejde med – og vaske af hænderne, hvis du ikke fordeler det hele i håret. Duften? Den er afdæmpet. Det sætter jeg pris på. Derudover er jeg som oftest håndbagagerejsende, og på en sådan tur kan du fint have de to frisure-fiksere med, da de ikke overskrider den tilladte ml-mængde.

Er du i tvivl om, hvad der passer til dig? Så læg vejen forbi de venlige folk hos Matas. Er du derimod parat til at smide løjerne i den virtuelle kurv og lade dig begejstre ved de overkommelige priser, så kan du blot handle løs hos Matas lige her


Se andre seje sager om: , ,