Hvis du drømmer om en New Yorker væg i hjemmet eller en unik ståltrappe, så læs med her om First Floor CPH. Hvis du drømmer om en eksklusiv New Yorker væg i hjemmet, så er det hos First Floor CPH du skal henvende dig. De bygger håndlavede New Yorker vægge og ståltrapper i eget smedeværksted. De kan klare alle opgaver og laver skræddersyede løsninger til alle slags kunder.

En New Yorker væg er en glasvæg med stålsprosser, der er pulverlakerede sorte. Der er forskellige muligheder for døre, både dobbeltdøre og enkeltdøre. Du kan finde den helt rette glasvæg til dit hjem hos dem og det kan opdele dine rum i forhold til lyd og lugt, men stadig lade lyset slippe igennem og på den måde give den eksklusive følelse af åbne rum.

Det er meget moderne med store åbne rum, men det kan give gener i forhold til lugt fra fx køkkenet samt lydgener, og dertil er en glasvæg det helt rette valg. Indhent et tilbud på en New Yorker væg i topkvalitet!

Se de smukke løsninger med en ståltrappe

Hvis du skal have en trappe i hjemmet, så kan du overveje at få installeret en ståltrappe. Hos First Floor CPH laver de trapper i stål i den bedste håndlavede kvalitet. De kan på den måde skræddersy deres trapper til dit hjem, så hvis du har nogle særlige behov i forhold til størrelse og mål, så klarer de den.

En ståltrappe er typisk dyrere end en almindelig trappe, da alle trin håndlaves, men den har et smukt eksklusivt udseende, da de smukke mørke trin står i skarp kontrast til de hvide vægge i hjemmet. Der er mange forskellige måder, man kan designe en ståltrappe på, og på deres side kan du se eksempler på, hvordan en smuk håndlavet ståltrappe kan se ud. Læs meget mere på siden firstfloorcph.dk, hvor du kan indhente et tilbud på en smuk trappe i stål til dit hjem eller en New Yorker væg i den bedste kvalitet.