Ud over din hoveddør er din knagerække det første bekendtskab, som dine gæster får af dit hjem og din boligindretning. Derfor er en knagerække ikke blot en knagerække. Den har selvfølgelig en funktionel funktion, idet den ofte er dynget til med jakker. Men en flot knagerække kan være med til at give et godt indtryk af dit hjem. Så betyder det måske ikke så meget, at der er lidt rod i hjørnet, eller der er et billede, der hænger lidt skævt. En lille detalje som en knagerække kan altså gøre en stor forskel.

Funktionelt og dekorativt

Der er ikke noget bedre, end når design og funktionalitet går op i en højere enhed. Det i sig selv er godt design. I dag er der mange forskellige muligheder at vælge imellem, når det kommer til boliginteriør, og udvalget bliver endnu større, når du bevæger dig ud i det online univers. Hos webshoppen roomformore.dk har de et bredt udvalg af knagerækker i mange forskellige stilarter. Der er alt lige fra den helt enkle, til knagerækken, som nærmest er en skulptur i sig selv. Hvis du vælger en mere enkel knagerække, kan du give den mere gas med for eksempel en plakat i en frisk farve. Ofte kan de give et fint modspil til hinanden og tilsammen danne en fin helhed i din entre.

Plakater er i det hele taget en god måde at få noget op på væggene – og så på en nem og hurtig måde. De er ofte ikke helt så dyre som malerier og i dag er der et stort udvalg af moderne plakater. Derfor kan du også lidt bedre tillade dig at skifte ud i dem, hvis du skulle få lyst til noget andet.

Mange forskellige varianter

Udtrykket kan være meget forskelligt, alt efter hvilken plakat du vælger. Hvis boligen har mange hvide vægge og ikke så mange farver, passer det godt med en plakat, som har et lidt vildere udtryk og måske har en vild farve, som kan bryde alt det hvide.

Plakater kan også være en god måde at bringe personlighed ind i din boligindretning på. Hvis du for eksempel er flyttet væk fra din barndomsby, kan det være hyggeligt at have et kort af byen hængene på væggen. Det kan også være anledningen til mange gode samtaler om minder med barndomsvennerne henover spisebordet.

En god boligindretning er en indretning, hvor der både er tænkt på det praktiske og funktionelle, men som samtidig tager højde for det visuelle udtryk. Hovedreglen i boligindretning er, at der ikke er nogen regel. Eller rettere sagt: Du skal selv lave dine regler for, hvordan dit hjem skal se ud. Du skal indrette, så det passer til dine behov, din personlighed og din stil.


Se andre seje sager om: