Denne artikel indeholder sponsorerede links.

Værdien af en bolig afhænger af mange parametre, da det bl.a. afhænger af alder på boligen, beliggenhed, hvor stor grunden er, om boligen er renoveret for nylig med mere. En ejendomsmægler kan fortælle dig hvor meget din bolig er værd, hvis du overvejer at sælge. Hvordan huset bliver opvarmet har også en betydning for, hvad boligen er værd. Det handler meget om, hvad der er populært, samt hvad der forventes at være af opvarmningskilde i kommende boliger. Hvis man gerne vil forhøje værdien på en bolig, er en af de ting man selv kan gøre, at gøre det lidt mere miljøvenligt og få et bedre energimærke. Dette kan blandt andet gøres ved at skifte tætningslisterne i vinduerne, eller i en lidt større proces at man efterisolerer hele huset, hvis dette er muligt. At gå fra et energimærke F til D kan have en enorm betydning for prisen på huset. En anden ting der har stor betydning, er hvordan huset et varmet op.

Træpiller bliver anvendt i ældre boliger

Træpiller bliver anvendt til forskellige formål i Danmark, som f.eks. til opvarmning af boligen eller som strøelse til husdyr. Hvad er det egentlig træpiller er? Træpiller er sammenpressede træspåner og savsmuld, som kommer fra forskellige træsorter. Det kan f.eks. være bøg eller gran, som bliver brugt til et godt formål. Der er mange som foretrækker at anvende træpiller, da det er den mest skånsomme opvarmningsform i forhold til miljøet. Opvarmningsmåden er CO2 neutral, hvilket betyder, at det ikke forurener miljøet på samme måde som andre opvarmningsmetoder.

Hvor kan det købes henne?

Du kan købe træpiller hos forskellige forhandlere. Det kan godt svare sig at du sammenligner priser fra flere steder således, at du kan finde den leverandør, der kan give dig mest for pengene. Det er forskelligt, hvad antallet af træpiller er i poserne hos de forskellige leverandører. Dette er endnu en god grund til at sammenligne priser for at se, hvor meget du kan få for pengene.

Hvad er populært?

De nyeste boliger er begyndt at anlægge jordvarme i stedet for at der skal være radiatorer eller anden opvarmningsform i huset. Det betyder at pillefyr er ved at være en ting, som bliver udryddet når gamle huse bliver renoveret eller revet ned. På længere sigt er det mest økonomisk og besparende at investere i jordvarme, da du jævnligt skal ud for at købe træpiller. Træpiller er især nødvendige i de kolde vinterperioder, så boligen kan varmes godt op.

Boliger i København

I København ses der ikke mange lejligheder med pillefyr, men til gengæld ses der radiatorer i de ældre bygninger. Hvis du er på udkig efter en lejlighed i Københavnsområdet, så skal du være hurtig ude, da lejlighederne bliver revet væk fra det danske marked. I bestemte områder skal du være skrevet op i årevis, før du får tilbudt en lejlighed. Hvis du ser en ledig lejlighed på Vesterbro, skal du kontakte udlejeren med det samme for at have en chance for at få en fremvisning.