Form og funktionalitet går ikke altid op i en højere enhed, så selvom du har investeret i en klassisk designerstol, er det ikke altid, du sidder så rasende behageligt. Det er der heldigvis råd for, og hos den danske webshop DesignGaragen finder du et kæmpe udvalg af lækre læderhynder, der både forkæler din bagdel og yder retfærdighed til det oprindelige design. Endda uden at tømme dine lommer, så det er en vaskeægte win-win-win.

DesignGaragen forkæler dine designklassikere til rimelige priser

Læderhynderne til Hans J. Wegners CH24 Y-stol koster 298 kroner og findes i fire forskellige farver. Her ser du den klassiske sorte.

De største designerstole er dækket ind

Systemet hos DesignGaragen er ret smart. På dette link kommer du direkte til oversigten over de forskellige stole, og så skal du bare vælge lige præcis dit eksemplar for at se udvalget af læderhynder. Ja, hvorfor gøre det mere besværligt end højest nødvendigt. Og med prominente navne som Arne Jacobsen, Børge Mogensen, Hans J. Wegner, Jørgen Bækmark, Nanna Ditzel og Poul M. Volther med mange flere, så er du pænt godt ind. Hvis du mod forventning er i besiddelse af en stol, der ikke findes i sortimentet, kan du altid kontakte DesignGaragen, og så vil de sørge for at få det nødvendige hjem til dig.

Det er egentlig bare med at tjekke udvalget og vælge det rigtige match. Det får du ikke ondt i røven af – tværtimod.

Herunder ser du nogle eksempler på de fede læderhynder. Du kan trykke på billederne for at komme direkte til produkterne.

DesignGaragen forkæler dine designklassikere til rimelige priser

Læderhynden til Nanna Ditzel Trinidad stolen koster 179 kroner i Basic-modellen og 279 kroner i Luksus-modellen.

DesignGaragen forkæler dine designklassikere til rimelige priser

Læderhynden til Poul M. Volthers J46-stol koster 179 kroner og findes i fem forskellige farver.

DesignGaragen forkæler dine designklassikere til rimelige priser

Læderhynden til HAY AAC22 stolen koster fra 171 kroner og findes i syv skarpe farver.

Se andre seje sager om: ,