Denne artikel indeholder sponsorerede links.

Går du op i godt dansk design uden så mange dikkedarer, er møblerne fra danske Andersen Furniture helt sikkert et godt valg. Det er skandinavisk design, når det er bedst, og møblerne holder længe – også rent stilmæssigt på grund af det enkle og tidløse udtryk.

En af Danmarks ældste designvirksomheder

Den gamle møbelvirksomhed startede som et klassisk møbelsnedkeri helt tilbage i 1916 af snedkermester I.C.A. Jensen og blev i 1978 overtaget af brødrene Knud og Vagn Andersen. I dag er det tredje generation af familien, der sikrer en fortsat høj kvalitet. Virksomheden er den dag i dag synonym med dansk håndværk, når det er bedst. Siden begyndelsen har virksomheden samarbejdet med og produceret møbler for nogle af landets bedste arkitekter, som for eksempel byKato og Ditlev Karsten.

Kvalitetsnørderi og originalt design

Er du bare en lille smule nørd, når det kommer til design og ikke mindst godt håndværk, skal du se nærmere på møblerne fra Andersen Furniture. Hvert eneste stykke træ bliver håndsorteret, så du er garanteret en ensartet kvalitet, farve og struktur i træet på alle møbler.

Der bliver virkelig kræset om hvert enkelt møbel fra start til slut for at sikre en ekstra finish på slutproduktet. Selv når møblet er overleveret til dig, er det med de bedste instruktioner om pleje og vedligehold samt et plejesæt. Det er tydeligt, at virksomheden nærer stor kærlighed til møbeldesign og den unikke håndværkstradition, der ligger bag.

Et enkelt udtryk

Der er tale om designs, der holder mange år ud i fremtiden. Både borde, stole, reoler og lignende bygger på et enkelt formudtryk, baseret på den skandinaviske designtradition. Det er næsten sikkert, at et møbel fra Andersen Furniture kan passe ind i de fleste danske hjem med sit stilrene, minimalistiske udtryk.

Kombinationsmulighederne er næsten uendelige, med flere forskellige muligheder for materialer, farver og træsorter på de fleste af møblerne. Det betyder også, at du kan skabe en unik og strømlinet stil, der matcher dit hjem og din personlige stil. Samtidig behøver du ikke være underlagt en tidsbegrænset indretningstrend. Du kan også bruge møblerne fra Andersen Furniture som basismøblement og supplere med mere trendbaserede accessories.

Et godt bud på en klassiker er det populære sideboard S4, der er både rummelig og klassisk. Eller hvad med The Andersen Chair, der har vundet en Red Dot Award for sit unikke og cool design. En ting er sikkert, at du er garanteret fremtidssikrede møbler, der endda kan gå i arv, når den tid kommer.

Se andre seje sager om: