Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Det hele startede tilbage i 2018 for danske MessyWeekend, der på rekordtid slog igennem på verdensplan med deres lækre solbriller, som giver høj kvalitet til lave priser.

Siden udvidede de så forretningen med skibriller, Blue Light briller og solbriller med styrke, og nu er de klar til at udfordre den traditionelle optikerindustri med deres nye briller med styrke.

Dem kigger vi nærmere på her i artiklen.

SE MERE HOS MESSYWEEKEND

MessyWeekend briller med styrke

Håndlavede stel med kvalitetslinser samlet i Danmark

Hvis du bruger briller, ved du også, hvor bøvlet det er at navigere i den snørklede jungle af optikere, når du skal have nye briller. Og det ender i øvrigt altid med at koste en formue.

Men det behøver det ikke længere at gøre, så vent lige med at booke et møde med din bankrådgiver.

MessyWeekend har nemlig gjort det enkelt for dig at få lækre briller med styrke.

Du skal bare have en brillerecept hos en optiker eller øjenlæge, og her vælger du så stel og linsetype på MessyWeekends hjemmeside, hvorefter du bliver guidet gennem de sidste trin med en enkel forklaring på, hvilke oplysninger der er nødvendige. Og bare rolig, du behøver ikke forstå brillerecepten, for du får klart og tydeligt at vide, hvilke dele af den, du skal indtaste.

For at gøre det endnu lettere, kan du endda tage et billede af brillerecepten og sende det. Så klarer MessyWeekend resten. Det er da ret idiotsikkert.

Her er der et væld af lækre håndlavede acetatstel at vælge imellem, og der bliver udelukkende brugt kvalitetslinser fra italienske EssilorLuxottica, som bliver skåret, slebet og klargjort til dig i MessyWeekends hollandske laboratorium.

Det betyder altså, at du får den velkendte MessyWeekend-kvalitet med de lige så berømte priser, for det hele starter fra 1.200 kroner for stel og linser, hvilket alligevel er pænt skarpt.

Og leveringen sker desuden på kun 7-10 hverdage, mens du får 30 dages fuld tilfredshedsgaranti.

SE MERE HOS MESSYWEEKEND

Dansk start-up udfordrer den traditionelle optikerindustri

Også briller til sol, sne og skærmtid

Som nævnt i indledningen, startede hele eventyret for MessyWeekend jo med solbriller, og her har de stadig gang i et lækkert sortiment med solbriller til både mænd og kvinder.

Du kan se hele udvalget LIGE HER, og så er der faktisk også den ekstra bonus, at du kan få solbriller med styrker hos MessyWeekend, hvilket jo er ret genialt, så du både beskytter øjnene mod den skadelige UV-stråling, mens du samtidig får et knivskarpt syn.

Bestillingen af solbriller med styrke er i øvrigt lige så nemt som ved almindelige briller med styrke.

Og det er faktisk ikke det eneste, de har på hylderne hos MessyWeekend, for de har haft kæmpe succes med deres skibriller, der faktisk slog verdensrekorden for skibriller på crowdfundingtjenesten Kickstarter ved lanceringen i 2019, mens de også leverer Blue Light briller til de lange sessioner foran skærmen.

De har altså virkelig godt styr på at forkæle dine øjne.

SE MERE HOS MESSYWEEKEND

Dansk start-up udfordrer den traditionelle optikerindustri


Se andre seje sager om: , , ,