Når du hænger en plakat på væggen, skal den selvfølgelig forkæle øjnene. Det giver sig selv. Men hvis du er på udkig efter en dybere mening, så har Citatplakat.dk masser af muligheder for at finde det helt rigtige. De har nemlig specialiseret sig i at smide sjove citater fra danske film og TV-serier på posters, og nu har de udvidet sortimentet med såkaldte “Definitionsplakater”, hvor de simpelthen tager et ord og kommer med definitionen på det. Okay, det er ikke den præcis definition fra ordbogen, for her er der tilført søde og hyldende kommentarer serveret med et glimt i øjet, og det er lige præcis sådan noget der i tilfældet med far-plakaten appellerer til os fædre, der jo ellers er så svære at finde gaver til. Sådan en hyldest er fed at have hængende.

Og det er faktisk det smarte med definitionsplakaterne fra Citatplakat.dk, for med ord som FAR, MOR, SØSTER, BROR, ØL, VIN, MORMOR, MORFAR og KAGE, så er du altså ret sikker på at kunne finde noget, der rammer plet.

Herunder kan du se et udsnit af sortimentet, men smut bare en tur forbi Citatplakat.dk og kig på hele udvalget. Der er rigtigt mange gode sager. Og så er det bare ekstra fedt, at du faktisk lige nu kan få 20% på sjove og anderledes gaver fra citatplakat.dk med koden “Mandesager20”

Citatplakat.dk banker sandheder i din indretning

Citatplakat.dk banker sandheder i din indretning

Citatplakat.dk banker sandheder i din indretning


Se andre seje sager om: ,