Det der med stil og mode kan være så uoverskuelig en jungle, at du hurtigt farer vild. Heldigvis er webshoppen Care of Carl klar med mode-macheten til at få dig sikkert i mål, for her finder du et skarpt og nøje udvalgt sortiment, og de stiller desuden en personlig stilrådgiver til din disposition, der guider dig mod den gode stil. Hey, der er ingen skam i at indkalde eksperthjælp.

Se udvalget hos Care of Carl ved at trykke her

Care of Carl er din wingman i kampen om den gode stil

150 nøje udvalgte mærker

Den gennemgående stil hos Care of Carl er klassisk med et preppy twist, og de har en klar vision for deres opfattelse af god stil. Det er ret tydeligt, at de ikke fylder hylderne med hvad som helst, og med mærker som Hugo Boss, Ralph Lauren, Montblanc og Orlebar Brown kan du opbygge en heftig basisgarderobe, og så er det bare ekstra fedt, at de ofte får mærkerne til at lave specielle kollektioner, som du udelukkende finder hos Care of Carl. Sådan en slags eksklusivitet kan vi godt lide.

Care of Carl er din wingman i kampen om den gode stil

Din personlige stilrådgiver

Problemet med mode er, at det netop er mode. Den skifter jo hele tiden. Heldigvis er der bare nogle ting, der aldrig går af mode, og dem finder du masser af hos Care of Carl. Klassiske skjorter kan du for eksempel aldrig få for mange af.

Når alt kommer til alt, så er det vigtigt at finde sin egen stil, og den kan du jo altid opdatere undervejs. Det hjælper Care of Carls stilrådgiver dig med. Først udfylder du deres onlineformular med en række spørgsmål angående dit budget, behov og præferencer, og så bliver du kontaktet og præsenteret for forslag til nye tilføjelser til din garderobe. Det er uformelt, let og snappy. Så slipper du også for at have en ekspedient på nakken, når du snuser i tøjbutikken henne i centeret.

Kom direkte til stilrådgiveren ved at trykke her

Care of Carl er din wingman i kampen om den gode stil


Se andre seje sager om: