Når det kommer til ure, kan det være svært at se skoven for bare træer. Der er jo virkelig mange ure at vælge imellem. Derfor er det fedt, når nogen tynder ud i skoven og lader det bedste stå tilbage, og det er lige præcis, hvad du får hos webshoppen Brandfield. Her har de udvalgt en række fede mærker, så du ikke farer vild i skoven. Som en ekstra bonus, så opererer de også med markedets laveste priser, så du ikke får tømt lommerne i jagten på dit nye ur.

Leder du efter nyt ur? Brandfield har en stribe fede mærker til lave priser

Blærede brands til verdensmanden

Selvfølgelig kan du da betale flere 100.00 kroner for et ur i verdensklasse, men mindre kan sagtens gøre det. Det handler mere om at finde uret, der lige præcis passer til dig, og så er prisen mindre vigtig. Hos Brandfield er prisen presset helt i bund, men mærkerne er alligevel topklasse, så du for eksempel kan vælge mellem stærke brands som G-Shock ur og Fossil ur med mange flere.

Det betyder altså, at du kan være sikker på ikke at betale overpris, når du klikker et ur hjem, og så er der jo plads i budgettet til at erhverve sig mere end bare et enkelt ur. Det kan jo være, at du både skal bruge noget i stil med et Casio G-Shock til de vilde eventyr i vildmarken, mens du også skal have et mere klassisk og stilrent ur til de bonede gulve. Det er jo svært at finde et ur, der tilfredsstiller alle aspekter af livet, så her er der brug for lidt variation.

Leder du efter nyt ur? Brandfield har en stribe fede mærker til lave priser

Casio G-shock er noget helt specielt

Når du tænker på et ur, der kan holde til mange tæsk, dukker G-Shock automatisk op i bevidstheden. Og det er ikke tilfældigt. Hele hemmeligheden ligger i det snedige design. Casio kalder det selv for Triple G Resist, og det dækker over en unik modstandsdygtighed overfor hårde stød, vibrationer og centrifugalkrafter ved at opbygge urkassen med et hult design, hvor urværkets dele er ophængt på en nærmest svævende sammensætning og dermed er adskildt fra ydre påvirkninger. I praksis betyder det, at du kan banke, ryste, kaste og generelt være et svin uden at påføre nogen som helst skade på uret. Din krop går nok i stykker først. Så hjælper det selvfølgelig også, at urene er belagt med stål eller hård plastik på ydersiden, der er så godt skruet sammen, at vandtætheden er garanteret helt ned til 200 meter under havets overflade.


Se andre seje sager om: ,