Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Det er efterhånden et stykke tid siden jeg selv opdagede glæden ved tøj af bambus, der udover ekstrem komfort også er mere bæredygtigt at producere end konventionel bomuld.

Og når det kommer til basistøj som undertøj, sokker t-shirts og hoodies, har Boody et virkelig lækkert udvalg af egenproducerede varer, der både byder på et enkelt og afslappet design, men samtidig ser skarpt ud i enhver situation, som livet kaster efter dig.

Her i artiklen kigger vi nærmere på, hvorfor bambustøjet fra Boody er din nye bedste ven.

SE MERE HOS BOODY

Boody

Blødt som silke

Jeg skriver gerne under på, at når først du har mærket den bløde fornemmelse af bambus mod huden, så vil du simpelthen ikke gå i andet. Det gælder både underbukser, t-shirts, sokker og resten af garderoben.

Det ved de også hos Boody, så alt deres tøj er produceret af bambus.

Det betyder, at du får den blødeste kvalitet, der samtidig banker komforten op på næste niveau med gennemførte detaljer. Deres underbukser er for eksempel sømfri, så der ikke er noget der gnaver, mens de også er forsynet med ribber og ekstra komfort, så de holder det hele på plads uden at sidde for stramt.

Det er lige præcis den slags små gennemtænkte elementer, der gennemsyrer hele deres kollektion.

Og så er der selve fundamentet for det hele – økologisk bambus. Det er nemlig et fantastisk materiale, der både er godt for din krop, men også for planeten.

Boody

Bambus kræver langt mindre vand at producere end bomuld, så det ikke belaster klimaet lige så meget, og materialet absorberer endda mere CO2 per kvadratmeter i sin levetid end et træ. Ja, det er mere miljøvenligt, og det skal vi jo huske i denne tid.

Når bambus så er blevet forarbejdet og lavet til tøj, er der endnu flere fordele. De lange tråde i stoffet sørger for, at din krops affaldsstoffer ikke samler sig i stoffet og ophober sig. Ja, det er med til at holde din krop ren og fri for trælse lugte. Så er det så også lige åndbart, så din sved ikke bliver holdt inde, og det gør jo tøj af bambus ideelt som træningstøj, når du virkelig skal svede igennem.

Bambus er altså det perfekte materiale, og når du kombinerer det med den gode designstil hos Boody får du bare mega lækkert og komfortabelt tøj, der gør det godt til alle aspekter af dit liv.

SE MERE HOS BOODY

Boody forkæler din krop med lækkert tøj af bambus

Også lækkert tøj til kvinden i dit liv

Med et solidt sortiment af tøj til mænd, er du godt dækket ind med de basale dele til din påklædning med Boody.

Og det samme er din bedre halvdel.

På samme måde, som basistøjet til mænd, har de nemlig et kæmpe udvalg af undertøj, t-shirts og endda også nattøj til kvinder. Fælles for det hele er, at det er afslappende hverdagstøj med komforten i højsædet, og det betyder altså, at I kan shoppe sammen. Og skulle I så være så heldige, at der er småbørn i forholdet, så laver Boody faktisk også tøj til babyer.

Jeg synes, det er ret fedt, at det hele er holdt nede på jorden og gjort enkelt med brug af bambus.

Fedt materiale, fedt design og så koster det heller ikke en bondegård.

SE MERE HOS BOODY

Boody