Selvfølgelig findes der ikke spøgelser. Eller?

Det er der i hvert fald en del mennesker, som tror på, og hvis du falder i den kategori, har du nu muligheden for at erhverve dig en hytte, hvor du kan komme helt tæt på de paranormale fænomener.

Huset hedder Loftus Hall, og med 2.520 kvadratmeter er der vist mere tale om et palæ. Det ligger i Wexford County i Irland, og det er verdensberømt i Irland som et forfærdeligt spøgelseshus, hvorfor mange også tager turen hertil for at blive guidet rundt. Det er så også en af betingelserne i salgsopstillingen, at du vil fortsætte den gesjæft.

Men hvorfor er det nu lige, at Loftus Hall er hjemsøgt?

Jo, den lettere outrerede forklaring er, at husets beboere i midten af 1700-tallet fik besøg af en fremmed, der søgte ly i en barsk storm. Husets unge dame, Anne Tottenham, blev straks forelsket i den fremmede, men under et kortspil gik hun ned på knæ for at samle et kort op, og her opdagede hun, at manden havde klove i stedet for fødder.

Ja, det er mystisk, og da hun opdagede det, forsvandt han pludselig i en ildkugle. Ja, det er endnu mere mystisk. Den unge dame blev så chokeret, at hun gik helt ned med flaget og døde efter et par år. Det er så ifølge sagnet Anne Tottenham der spøger på Loftus Hall.

Hende skal du så dele bolig med, hvis du tror på sådan noget.

I videoen herunder får du et nærmere kig på Loftus Hall.


Se andre seje sager om: