Det kan godt være, at Michael Jordan var kongen på basketbanen, men i den virkelige verden har kongen altså svært ved at sælge sit slot. Huset i det fine kvarter Highland Park lidt udenfor Chicago røg nemlig på markedet i 2012 til lige under 200 millioner kroner uden at blive solgt, og nu er det så tilbage, så en heldig køber har muligheden for at lave et røverkøb.

Med et reduceret prisskilt, så det nu står til 100 millioner kroner. Okay, det er stadig ret dyrt, men tjek lige videoen herunder, og så kan du se, at der følger ret meget med.

Du får for eksempel en hovedbygning på over 3.000 kvadratmeter med tilhørende bygninger til at rykke totalen over 5.000 kvadratmeter, en port med tallet 23 og en basketbane med Jordan-logo (som du selvfølgelig kan erstatte med dit eget), komplet træningscenter, tennisbane og en garage med plads til 15 biler. Mindre kan jo ikke gøre det.

Hvorfor er det så ikke blevet solgt endnu? Tjah, ejendomsmæglerne mener vist, at Jordan har indrettet hytten lidt for pompøst og basket-agtigt, fordi folk med så mange penge på lommen foretrækker lidt bedre stil.

Jaja, men His Airness giver ingen fucks.


Se andre seje sager om: ,