Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Foto: KODA by Kodasema

Hvor meget plads har vi egentlig brug for?

Tjah, det er jo op til den enkelte, men med KODA får du et minimalistisk hus, der er så snedigt designet og bygget, at du sagtens har plads til store armbevægelser. Og så er det flytbart, hvilket betyder, at du kan læsse det på en lastbil og rykke det rundt.

Det er ret genialt, og her i artiklen kigger vi nærmere på de prisvindende og bæredygtige huse, som fås i et hav af forskellige modeller og kan opgraderes til langt de fleste behov. KODA adskiller sig desuden fra andre Tiny Houses på grund af den ekstremt høje kvalitet.

Først får du lige en video af, hvordan pladsen er udnyttet optimalt. Og ved du hvad, KODA-husene er klar til levering på få uger i hele Danmark.

Så hvis du er nysgerrig efter at se, hvordan et KODA-hus ville se ud på din grund, kan du booke en tid LIGE HER hos din lokale agent, som i samarbejde med dig laver en 3D-visualisering af netop dine muligheder. Du kan også fange ham direkte her.

SE MERE HOS KODA

Nærmest uendelige muligheder

Fundamentet for KODA er enkelt, men det er mulighederne ikke.

KODA findes nemlig i et hav af forskellige versioner, der alle deler et fælles mål om at være æstetiske, bæredygtige og kompakte, men alligevel udnytte pladsen så godt, at du får dækket dine behov.

Det betyder rent faktisk, at du kan få en model på lige knap 48 kvadratmeter, hvor der både er soveværelse, køkken og bad, så du lever i lige præcis den luksus, som vi jo har vænnet os til i vores moderne hverdag. Det kan faktisk være rigtigt rart at leve på lidt plads, hvor du er omgivet af materialer, inventar og design i luksusklassen.

SE MERE HOS KODA

Koda

Du kan også springe på den mindste model på næsten 20 kvadratmeter, der jo er perfekt som en luksuriøs udestue, eller måske en god gæstebolig til besøgene fra svigermekanikken. Eller et værelse til teenageren, som har brug for sit privatliv. Eller et arbejdsrum til hjemmekontoret.

Mulighederne er mange uanset om du er privatperson, erhvervsdrivende eller investor, og det er nærmest kun fantasien, der sætter grænser.

SE MERE HOS KODA

Koda

Så hvis du for eksempel drømmer om at bo på vandet, er KODA også leveringsdygtig. Huset er nemlig lige til at smide på pontoner, og så har du en lækker husbåd, der jo sagtens kunne fungere som et sejt sommerhus eller privatbolig.

Det gælder alle modellerne, hvor du får mellem 20 og 48 kvadratmeter at lege med.

Du kan også føre en sauna ud i livet. Ja, KODA laver en kompakt sauna på 20,5 kvadratmeter, der er læsset med luksus. Det er ret genialt, og hvis du så lige kombinerer den med en placering tæt på vandet, giver det god basis for en omgang vinterbadning – eller sommerhygge.

SE MERE HOS KODA

Koda

Høj kvalitet og hurtig levering

KODA er allerede præmieret med et hav af internationale priser for det smarte design og ikke mindst kompromisløse byggekvalitet.

Selvom husene er små, er der nemlig ikke sparet på noget som helst – kun på CO2-udledningen, der er reduceret med næsten 60% per bygget kvadratmeter samenlignet med en traditionel villa.

Det sørger for et grønt aftryk og lang holdbarhed, mens der også er fokus på bæredygtighed med trelags termoruder og grundig isolering, så du ikke fyrer for gråspurvene, og det er både godt for miljøet og din pengepung.

Her kan du selvfølgelig selv være med til at skræddersy din helt egen løsning, så det passer perfekt til dine behov og præferencer, eller du kan vælge mellem 8 grundmodeller. Og skulle dine behov ændre sig undervejs – hvilket de jo stort set altid gør – er de kompakte bygninger nemme at flytte, for de kan være på en lastbil, der så transporterer dem på nye eventyr.

SE MERE HOS KODA

Koda

Og så er der det der med leveringen, som jo godt kan være en udfordring i disse tider.

Her er der ingen bøvl med KODA, for de kan levere på få uger i hele Danmark, og det gælder både små og gigantiske projekter. Så det er intet problem, hvis du er ved at bygge rede midt ude i ingenting eller render rundt med planer om at opføre et hotel.

Det hele er præfabrikeret, så du får en færdig pakke installeret og klar til brug.

Så er det er bare med at sætte gang i fantasien, og så er KODA leveringsdygtige i at føre idéerne ud i livet.

SE MERE HOS KODA

KODA er det flytbare hus, du kan skræddersy med luksus


Se andre seje sager om: