Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Gaming er i særdeleshed en udstyrssport, hvor forskellen på fiasko og succes ligger i de små detaljer.

Derfor har de bedste gamere også det bedste grej, og nu er den unge danske startup Blux gået sammen med Astralis om en ny kollektion af briller, der giver gamerne de bedste muligheder for at performe optimalt.

Her i artiklen kigger vi nærmere på de nye VIZOR gamer briller.

Du kan også tage en genvej til den netop lancerede Kickstarter-kampagne for brillerne, hvor du lige nu får en introrabat på 40% LIGE HER.

Blux og Astralis lancerer gamer briller med Blue Light

Et partnerskab der giver god mening

Blux har lyttet til input fra over 1.000 e-sports entusiaster fra hele verden og spillere fra Astralis, der har været med til at forme designet.

Og det er de stolte af hos Blux, der blev grundlagt i 2019 af de tre barndomsvenner Kristian Møller, Alexander Sterler og Emilia Ciepiel, der siden opstarten har solgt 15.000 Blue Light briller.

“Vi niver stadig os selv i armen. Vi er utroligt stolte og ydmyge over at kunne indgå et partnerskab med en banebrydende organisation som Astralis. Fra vi startede Blux, har vi altid vidst, at e-sport ville være et oplagt marked at gå ind på, da vores briller kan gavne gamere på alle niveauer. Ligesom Astralis har haft det fra første dag, så har vi i Blux også internationale ambitioner. Vi ser frem til at introducere kollektionen af Blue Light briller til hele e-sporten, som kan gavne alle gamere på tværs af landegrænser, alder, køn og niveau,” fortæller Kristian Møller, direktør og medstifter af Blux.

VIZOR-brillerne er vigtige værktøjer for teamet, forklarer Astralis-grundlæggeren Jakob Lund Kristensen:

“Fra første dag har vi i Astralis arbejdet på at optimere forholdene for konstant at forbedre holdenes præstationer og for at sikre, vi hele tiden er foran udviklingen. Samtidig ønsker vi at omfavne det positive i gaming og esport, hvilket blandt andet indebærer fokus på en balanceret og positiv livsstil. En af forudsætningerne for at kunne præstere over tid er fysisk og mental balance, hvilket ud over det åbenlyse blandt andet kræver en god søvnrytme og restituering. Det er én af årsagerne til at vi har indgået et samarbejde med Blux om lanceringen af deres nye Blue Light briller, som er specielt designet til alle, der bruger meget tid foran skærmen – især gamere.”

FORUDBESTIL VIZOR-BRILLERNE HER

Skræddersyet med vigtige features

VIZOR-kollektionen indeholder fem forskellige modeller, der alle bygger videre på Blue Light teknologien fra Blux.

Det betyder, at det skadelige blå lys, som vi bombarderes med i unaturligt kunstige mængder fra skærme, automatisk bliver filtreret fra. Og det er gode nyheder for din krop.

Emilia Ciepiel, Head of Science og medstifter af Blux forklarer:

“Forskning viser, at ved at sidde i mange timer foran skærmen og overeksponeres for kunstigt blå lys, kan ens indre biologiske ur og andre kropslige funktioner forstyrres, hvilket kan have konsekvenser for søvnen, koncentrationen og ens performance. Derfor har vi udviklet en brille der kan mindske gener forårsaget af meget skærmtid, sikre en god kvalitetssøvn, hvor man kan restituere ordentligt og optimere in-game performance.”

FORUDBESTIL VIZOR-BRILLERNE HER

Blux og Astralis lancerer gamer briller med Blue Light

Blue Light teknologien er altså hele grundstenen i brillerne, men de er også udstyret med andre snedigheder.

Titanium-stellet holder for eksempel en menneskealder, mens anti-glare glasset holder refleksioner fra skærmen nede på et minimum. Det lette design gør dem komfortable at benytte selv på de ekstra lange sessioner, og du kan justere næsepuderne, mens der er gummi tip ends til at lette belastningen på dine ører.

Og så er der en ekstra detalje, som er helt genial. Brillestængernes krumning gør dem nemlig brugbare med et headset. Det er jo pænt vigtigt.

FORUDBESTIL VIZOR-BRILLERNE HER

Blux og Astralis lancerer gamer briller med Blue Light


Se andre seje sager om: , ,