Når du har investeret en god skilling i en lækker cykel, skal den da også med indenfor, og her hjælper Bikehorn dig med at hænge den på væggen i sej stil. Så er det bare ekstra fedt, at Bikehorn er designet og produceret her i Danmark med fokus på enkelhed og topkvalitet. Her i artiklen kigger vi nærmere på cykelophænget, der banker din cykel op på et helt nyt niveau.

SE HELE UDVALGET AF BIKEHORN HOS GOODY VED AT TRYKKE HER

Bikehorn fra danske Goody er den skarpeste måde at få cyklen på væggen

Dansk kvalitet med et fedt design

Du kan da sikkert få mange fine og billige ting fra Kina, men når der er et dansk stempel på sagerne, er det bare et sikkert tegn på god kvalitet.

Og det er lige præcis, hvad du får med Bikehorn, for cykelophænget er designet af virksomheden Goody med Lisbeth Petersen i spidsen, og alle materialerne er forarbejdet her i Danmark. Det betyder, at der er brugt Anilin-læder fra kvæg opdrættet på den Jyske Hede til saddel og styr, mens metallet til bagpladen og styret er produceret i Bjerringbro. Hey, det’ dansk, det’ dejligt.

Og så er der selve designet. Når du hænger en cykel på væggen, er det jo oplagt at forfine det tohjulede-tema, og derfor består Bikehorn af en sadel med et gedebukkestyr, der faktisk er perfekt som holder, fordi det kan holde til alle typer af runde og ovale toprør uanset tykkelse. Så længe din cykel maks vejer 20 kilo, hænger den trygt på væggen. Designet er faktisk inspireret af Pablo Picassos “Bull’s Head” fra 1942, hvis du lige skal have lidt ekstra trivia at ryste ud ad ærmet, når du får besøg af venner, som beundrer dit kunstværk på væggen.

Og du kan selvfølgelig sammensætte dit Bikehorn til at passe perfekt ind i din indretning med forskellige farver på bagplade, styr, saddel og styrbånd. Det er bare med at gå amok.

SE HELE UDVALGET AF BIKEHORN HOS GOODY VED AT TRYKKE HER

Super let opsætning

Vi har selvfølgelig selv Bikehorn hængende på væggen her på redaktionen, for det skal man jo have, når der er en sej cykel i nærheden, der skal vises frem på den rigtige måde. Her er det virkelig let og elegant at få cyklen op og ned fra holderen, og det var faktisk næsten lige så let at installere Bikehorn på væggen.

Alt, hvad du skal bruge følger med i pakken, og der er instruktioner til at få den op at hænge. Det er faktisk så let, at selv den største værktøjs-analfabetiker kan lykkedes med projektet. Til gengæld er det fantastisk lir for cykel-entusiaster, og vi er vilde med konceptet.

SE HELE UDVALGET AF BIKEHORN HOS GOODY VED AT TRYKKE HER

Bikehorn fra danske Goody er den skarpeste måde at få cyklen på væggen


Se andre seje sager om: ,