Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

“Simplicity is the ultimate sophistication”

Det er ordene, der møder dig på æsken, når du modtager en Barons skjorte. Enkelheden gennemsyrer hele deres forretning, og det er fedt, at der er skåret ind til benet. Det betyder nemlig, at du ikke skal tage stilling til en hel masse uvæsentlige ting, for der er kun fire modeller i deres sortiment, som til gengæld er lavet af verdens bedste bomuld med perfekt pasform.

Og ved du hvad det fedeste er? Der er ingen logoer på skjorterne og ingen fokus på modetrends. Det er bare kvalitet fra øverste hylde med et tidløst design. Skjorter der aldrig bliver umoderne.

Jeg er vild med det, for jeg har selv forladt mode-toget for længe siden. Jeg finder noget der virker, og så holder jeg mig til det. Og skjorterne fra Barons virker. Det er også derfor, de har mega succes og er den perfekte gave til mænd. Især her til Jul, hvor os mænd – ja, mig selv inklusiv – har svært ved at komme på ønsker.

Her i artiklen kigger vi nærmere på de lækre skjorter fra Barons, og lad os da lige starte med en unboxing-video. Den høje kvalitet rammer dig lige i fjæset fra det øjeblik, du åbner æsken med din nye skjorte.

Du kan også springe direkte til udvalget af skjorter hos Barons LIGE HER.

En skjorte er ikke bare en skjorte

Som med så meget andet, er det enkle ofte det bedste. Det gælder også skjorterne fra Barons.

Her er der ingen dikkedarer, for de benytter sig af de fineste materialer krydret med et gennemtænkt design uden spild. Allerede når du pakker skjorten ud fra æsken, er det tydeligt, at det her er kvalitet. Det er en af de blødeste skjorter, jeg endnu har båret, og den oser bare af god stil.

For mig er det mindst lige så vigtigt, at mit tøj er rart at have på, som det er med stilen. Hey, det kan da godt være, at du render rundt i den sejeste skjorte, men hvis du ligner en, der har det ubehageligt, kan det være lige meget.

Her får du begge dele. Det gør faktisk Barons skjorter til de ultimative våben på mode-slagmarken. Så er det egentlig lige meget, om du er skjorte-kriger eller ej – det her er noget, der holder.

SE MERE HOS BARONS HER

Barons

Kvalitet følger ikke trends

Den enkle hemmelighed bag Barons vinderopskrift er enkelhed og kvalitet. Ja, det er to fremragende egenskaber, som jeg selv fokuserer meget på.

Skjorterne er for eksempel lavet af verdens bedste bomuld. Barons bruger udelukkende top 3% af US-Pima Extra-Long Staple bomuld. Ja, det er lidt teknisk, men enkelt fortalt, så ligger det geniale i bomuldens længere fibre. Det øger nemlig skjortens levetid, mens den også føles lettere og mere behagelig på kroppen.

Den fine bomuld bliver desuden efterbehandlet med en 40-trins proces der sikrer, at din skjorte holder sig knivskarp hele dagen og gør den let at stryge. Hey, livet er bare for kort til at stryge skjorter. Vi bruger selv et dampskab her på kontoret, og skjorterne fra Barons står helt uden krøller efter en tur i skabet. Og din dårlige samvittighed får en pause, for processen er OEKO-TEX 100 certificeret, så den er fri for skadelig kemi og dermed ikke belaster miljøet. Så bliver det bare endnu bedre af, at den lange holdbarhed giver dig en skjorte, som holder i flere år.

Det har taget lang tid for Barons at perfektionere opskriften på den ultimative skjorte, og det er de både stolte og ansvarsfulde omkring. De giver derfor 100% tilfredshedsgaranti i 100 dage. Ingen pis eller papir. Hvis du ikke er tilfreds, sender du skjorten retur og får dine penge tilbage.

Jeg er selv 100% tilfreds – og mere til. Det bliver du også.

Barons