Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Der er absolut intet galt med hverdagen. Og hvis du vil være skarpt klædt gennem hverdagens strabadser, sørger Appearance for at gøre det uforudsigelige mere forudsigeligt, så du kan være den bedste version af dig selv.

Ja, det lyder bombastisk, men i bund og grund betyder det bare, at du får lækkert tøj med et tidløst design, som holder i mange år. Og så skal du jo i hvert fald ikke bekymre dig om at være godt klædt på.

Her i artiklen kigger vi nærmere på det danske tøjbrand, der virkelig har tænkt over tingene i forhold til god stil og vores ansvar overfor planeten og hinanden.

SE MERE HOS APPEARANCE

Appearance

En klar vision og forpligtelse

Ja, det er sgu lidt svært at navigere i det hele som moderne mand i disse tider, hvor vi konstant bliver bombarderet med store ord og idéer.

Men hos Appearance har de gjort det hele simpelt. De vil selvfølgelig gerne sælge dig en masse tøj, men det hele er bakket op af en klar vision og forpligtelse overfor dig som forbruger.

Derfor holder Appearance sig væk fra flygtige trends og konstante lanceringer af nye kollektioner for at holde dig smart i en fart. De har i stedet skåret helt ind til benet med et sortiment af skjorter, trøjer, jakker, undertøj, sokker og halstørklæder af de bedste materialer med fokus på pasform og et klassisk design, der aldrig bliver umoderne.

Det betyder, at du får enkelt tøj, du kan bruge i mange år, mens din garderobe er nemmere at overskue, fordi den kun indeholder de mest nødvendige ting. De kalder selv stilen for “Everyday Formal”, fordi business møder casual, og det er lige præcis sådan noget tøj, der holder til enhver lejlighed.

“Vi er helt back to basics. Det er traditionelt, og det skal samtidig holde i længden, så når vi udvikler styles, skal vi virkelig sørge for at ramme rigtigt. Vi laver ikke fast-fashion, men tidløse klassikere der altid vil være relevante,” siger stifterne af Appearance.

Det er også sådan noget, der bare giver pokkers god mening i vores moderne samfund. Appearance forpligter sig nemlig til at gå mod brug-og-smid-væk-kulturen, for deres produkter styrer direkte udenom faldgruberne i netop denne kultur.

Hele deres udvalg er designet i Danmark og Produceret i Portugal under strenge krav til bæredygtighed med fokus på energibesparende foranstaltninger, det samlede energiforbrug, hvordan de håndterer spildevand og genanvendelse af restproduktioner.

Det er ret fedt, at de tager ansvar, når de klæder den moderne mand godt på til hverdagen. Jamen, det fortjener du.

SE MERE HOS APPEARANCE

Appearance

Fundamentet er det lækre tøj

Nu hjælper det jo ikke specielt meget med visioner og forpligtelser, hvis ikke selve produktet spiller.

Det gør det selvfølgelig hos Appearance.

De laver for eksempel en mega lækker Oxford skjorte af GOTS-certificeret økologisk LS Pima-Bomuld og knapper i perlemor. Her sikrer den høje krave med perfekt rul, at skjorten står pænt hele dagen uden at kraven slasker ned under en blazer eller jakke. Den står også knivskarpt helt for sig selv, og det er lige præcis sådan en skjorte, der bare passer til det hele.

Hvis du så foretrækker at krydre skjorten med en trøje – i disse tider, hvor der er skruet ned for varmen, er det måske meget rart – så har de en hel stribe af bløde striktrøjer hos Appearance, og du kan se hele udvalget LIGE HER.

Her er deres Half-zip virkelig en tidløs klassiker, som giver et mere formelt look over en skjorte på kontoret, men det fungerer også ganske glimrende med en t-shirt til et casual fritidslook.

Det er jo helt op til smag og behag, men Appearance har i hvert fald gjort det let for dig, så du kan køre den gode stil år efter år.

SE MERE HOS APPEARANCE

Appearance