Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Dit ur er en afspejling af din personlighed, så det gælder om at udstyre armen med det helt rigtige isenkram.

Og du kan sagtens få et ur, der passer til flere facetter i dit liv, så vi har fundet 8 af slagsen, som både gør det godt på de bonede gulve eller ude i mudderet.

Dem får du herunder.

8 lækre ure

NORQAIN NEVEREST

Schweiziske NORQAIN blev grundlagt i 2018, men de har allerede opnået stor succes på grund af deres gennemførte kvalitet.

Det beviser de nu med deres NEVEREST-kollektion, som er deres første ure med det nye Manufacture Calibre NN20/1 urværk. Det kronometer-certificerede mekaniske urværk er lavet i samarbejde med Kenissi, og det byder på 70 timers gangreserve, så du snildt kommer gennem hele weekenden.

Tilføj så lige en 40 mm. urkasse, safirglas på for- og bagside og muligheden for at tage det med 200 meter under havets overflade, og så har du et stilet ur, der ikke skal pussenusses om.

Pris: Fra 23.800 kr.

SE MERE HER

8 lækre ure

CASIO G-Shock GM-2100

G-Shocks hårdføre kvaliteter behøver vist ingen nærmere introduktion, men nu kan du forene dem med et raffineret ydre.

Det nye CASIO G-Shock GM-2100 kører nemlig det ekstremt populære 8-kantede design fra sidste år videre og tilfører så et raffineret udtryk med en overflade af børstet og poleret stål.

Resultatet er et ur, der tåler lige så mange tæsk, som de tidligere modeller med en stødabsorberende struktur og 200 meter vandtæthed i en 44 mm. urkasse, mens den skarpe stil så bare suger opmærksomhed til sig.

Pris: Fra 1.999 kr.

SE MERE HER

8 lækre ure

Kronaby Diver

Svenske Kronaby slog igennem ved at kombinere et klassisk ur med et smartwatch, og nu er de så klar med deres første dykkerur.

Det betyder, at du får smarte funktioner som skridttæller, musikstyring og lydløs alarm pakket ind i en stor urkasse på 45,7 mm. med et dykker-design. Her er der så en lækker stållænke, safirglas og 2 års batteritid til at krydre det hele.

Pris: Fra 4.390 kr.

SE MERE HER

8 lækre ure

Daniel Wellington Iconic Link Automatik

Siden 2011 er Daniel Wellington stormet frem på grund af det simple faktum, at du får høj kvalitet for skillingerne.

Nu fejrer urmærket så 10 års jubilæum med deres første automatiske model.

Daniel Wellington Iconic Link Automatik er således forsynet med en 40 mm. urkasse og et Miyota-produceret mekanisk urværk, mens der også er ridsefrit safirglas på for- og bagside og selvlysende indeksmarkører og visere.

Pris: Fra 2.799 kr.

SE MERE HER

8 lækre ure

BULOVA Lunar Pilot 50th Anniversary

I år er det 50 år siden, at astronauterne fra Apollo 15 missionen landede på Månen, og her havde skibets kaptajn sin personlige Bulova-kronograf på armen. Det bliver nu markeret med det nye BULOVA Lunar Pilot 50th Anniversary.

Og der er skruet godt op for Måne-liren i designet, der er holdt i sort, hvid og guld med en urkasse på 45 mm. af titanium, mens du også får en speciel kasse og en mønt til at mindes den store begivenhed.

Pris: Fra 7.195 kr.

SE MERE HER

8 lækre ure

MVMT Raptor

MVMT – udtales Movement – blev grundlagt i 2013, og med over 2 millioner solgte ure, er det virkelig gået stærkt.

Deres nyeste model er opkaldt efter dinosauren Velociraptor, og her får du et cool og kantet design i en stor urkasse på 46,5 mm. af rustfrit stål, hvor du så selv kan vælge mellem grå eller guld til at pryde herligheden.

Der er tale om en sportskronograf, som på samme tid er vild og elegant. Som de selv siger: “Dressed to kill”.

Pris: Fra 2.095 kr.

SE MERE HER

8 lækre ure

Swiss Military Hanowa Flagship X

Allerede siden opstarten i 1963 har Swiss Military Hanowa udmærket sig ved at lave klassiske sportsure med fokus på kvalitet kontra pris, så de ikke kostede så meget, at menigmand ikke havde råd til et af urene. De ville nemlig forsyne alle med gode sportsure til præstation og en aktiv livsstil, mens det hele alligevel skulle være elegant nok til at blive brugt til fine arrangementer.

Det nye Swiss Military Hanowa Flagship X indkapsler det hele.

Uret er udført med en 42 mm. urkasse af rustfrit stål med beskyttende safirglas, og det er vandtæt ned til 100 meter. Her kan du så få det med flere forskellige farvekombinationer, der alle er udstyret med stållænker og det skarpe design.

Pris: Fra 2.049 kr.

SE MERE HER

8 lækre ure

Oris Big Crown Propilot

Med over 100 år på bagen er Schweiziske Oris temmeligt erfarne, når det kommer til at smække lækre ure sammen. Og de ved en del om bronze-dykkerure, hvilket de beviser med det nye Big Crown Propilot.

Uret er nemlig udstyret med en flot 41 mm. urkasse af bronze, der sammen med domed safirglas og et Oris 751 automatisk urværk giver 38 timers gangreserve. Det er virkelig kram til armen.

Pris: Fra 15.300 kr.

SE MERE HER

Se andre seje sager om: