Vi har tidligere skrevet om Stellavie, der producerer voldlækre plakater i deres hovedkvarter i Hamborg, og vi har da også flere af slagsen hængende her på redaktionen. Nu er de så klar med en ny kollektion kaldet “Constellation Prints × Interstellar”. Vi vil gerne hjælpe dig med at få plakaterne hjem på væggene, så i samarbejde med Stellavie har vi sørget for en rabat på 10%, hvis du bruger rabatkoden MANDESAGER, når du bestiller. Jamen, det var da så lidt. Husk i øvrigt lige, at hvis der er tale om en Julegave, så bestil i god tid. Det er håndlavet kvalitet, så det kan tage op til 15 dage, før de er leveret i Danmark.

SE UDVALGET HOS STELLAVIE VED AT KLIKKE HER

Stellavies nye plakater er mega lækre - og vi har sørget for 10% rabat

Inspirationen til Stellavies nye kollektion “Constellation Prints × Interstellar” kommer selvfølgelig fra himmelrummet, og den består af 10 forskellige prints med stjernehimlen set fra den Nordlige og Sydlige halvkugle her på Jorden, mens der også er en måne og en solformørkelse. Det er enkelt, elegant og hamrende skarp stil til væggen.

Alle plakater måler 50 x 70 centimeter eller 70 x 100 centimeter, og de bliver kun lavet i et begrænset oplag, hvor hver enkelt eksemplar selvfølgelig er nummereret.

SE UDVALGET HOS STELLAVIE VED AT KLIKKE HER

Stellavies nye plakater er mega lækre - og vi har sørget for 10% rabat

Også fede filmplakater

Udover de nye “Constellation Prints × Interstellar”, laver Stellavie også nogle af de fedeste filmplakater, du kan opstøve. Deres “Directors Collection” har fuld fokus på mesterinstruktørerne, som selv har smidt en masse kunst op på det store lærred, så det er vel meget passende, at de selv får noget eksponering.

Kollektionen inkluderer Quentin Tarantino, Alfred Hitchcock, Martin Scorsese, David Lynch, Tim Burton og flere, der alle er at finde på de gennemførte plakater med karakterer fra filmene og fede citater. Det er virkelig skarpt smækket sammen, så hvis du er vild med deres film, kan du godt begynde at måle 40 x 50 centimeter op på væggen, for det er størrelsen per plakat.


Se andre seje sager om: