Dette indhold er sponsoreret 

Det skal ikke være nogen hemmelighed at der i 2020 er blevet aflyst mange sammenkomster. Så nu når du ikke længere kan holde en kæmpe fødselsdagsfest, kan du i stedet invitere nogle få af dine allertætteste og bedste venner til en uforglemmelig herrefrokost. Mulighederne er mange og det eneste du skal bruge, er nogle få ting for at få en rigtig hyggelig aften. Her er nogle tips og tricks til, hvordan du som vært kan sørge for at omgivelserne lægger op til en god fest. 

Den lækreste madoplevelse0

Det er selvfølgelig essentielt, at I har noget lækkert mad at samles om. Men måske har du ikke helt lyst til selv at skulle stå i køkkenet og kokkerere hele aftenen forinden, når du blot kan lade andre gøre det for dig. Du kan med fordel benytte dig af catering til at varetage opgaven, så slipper du for alt besværet og kan nyde aftenen helt uforstyrret. Når det så er sagt, så skal du tage stilling til, hvilken slags mad I skal have at spise. Her kan du for eksempel vælge en Nordisk buffet, portionsanretning eller noget helt tredje.

De fineste former for alkohol

Ved den helt rigtige herrefrokost hører der også alkohol – selvfølgelig indenfor rimelighedens grænser. Sørg derfor som vært for, at der til middagen er rig mulighed for at få øl, vin, vand, sodavand. Hvis nogen senere på aftenen skulle have lyst til få et lille glas whisky eller rom til desserten så skal der være mulighed for det. Åbn gerne op for barskabet eller læg op til, at dine gæster til selv kan tage en flaske med af deres yndlingsalkohol.

En eksklusiv lokation

Den helt rigtige fest kræver selvfølgelig også de helt rigtige omgivelser. Før du vælger blot at holde festen derhjemme, så kan du overveje, om det er mere oplagt at holde den ude.  Her kan du fx vælge en lidt mere eksklusiv lokation som passer til din vennegruppe og til den aften, i ønsker at have. Hvis der er tale om et tema til herrefrokosten, så kan du med fordel fører det helt til dørs og vælge en lokation, der passer perfekt til. 

Læg op til en dresscode

Hvis stemningen skal være helt på plads og temaet for aftenen gennemført, så kan du med fordel skrive en dresscode på invitationen. Du kan for eksempel vælge at invitere alle dine gæster til at komme i habit så hele stemningen bliver en smule mere eksklusiv.