Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Så blev det endelig sommer og dermed også tid til at rykke nogle gode timer i haven med gutterne.

Men hvad skal I så få tiden i solen til at gå med?

Jo, der er masser at lave, og her i artiklen har vi fundet 5 sager, der gør det lidt sjovere at hygge i haven. Dem får du herunder.

7 sjove sager til have-hygge

Play>it XL LUDO

“Skal vi spille backgammon? Eller hvad med lidt ludo? For jeg vil så gerne slå dig ud!”

Sådan sang Humleridderne, og med det her spil XL Ludo får du rigeligt med chancer til at straffe vennerne ved at slå dem hjem til begyndelsespunktet.

Spillepladen måler nemlig hele 130 x 95 centimeter, så der er ekstra plads at boltre sig på, og hvis det skal være ekstra interessant, kan I jo udskifte brikkerne med øl og rykke en omgang ølspil.

SE MERE HER

7 sjove sager til have-hygge

Play>it PETANQUE

Det bliver vel næppe mere klassisk end Petanque. Eller Boules, hvis du foretrækker det navn for spillet.

Her får I seks metalkugler, der med en vægt på 720 gram ligger stabilt i hånden og giver den helt rigtige tyngde, når I spiller. Det fede er jo, at alle kan spille Petanque, og så er det lige meget, om underlaget er græs, sand, grus eller noget helt fjerde, for det er virkelig et allround-spil.

SE MERE HER

7 sjove sager til have-hygge

Play>it BOUNCE BALL

Hvis der skal lidt mere fart over feltet til at få pulsen op, så er Bounceball klar til at levere varen.

Her spiller i 2 mod 2, hvor det så gælder om at slå bolden ned i nettet og derefter få den til at ramme jorden, før modstanderne kan få den tilbage på nettet. Teamwork er altså vejen frem, og hvis dine kammerater døjer med boldøjet, bliver det hurtigt udstillet.

SE MERE HER

5 sjove sager til have-hygge

Play>it FODBOLDMÅL

Jaja, I kan allesammen krølle den op i hjørnet i samme stil som Erling Haaland. Men mindre kan også gøre det.

Og med det her smarte fodboldmål får I noget at sigte efter, mens der endda også er en sigtefront med fem huller til at fintune præcisionen. Og bare rolig, det kan sagtens holde til, at tordenfoden tyrer igennem.

SE MERE HER

5 sjove sager til have-hygge

Play>it FRISBEE GOLF

Det er da fedt nok bare at slynge en frisbee frem og tilbage, men med det her sæt går der hurtigt konkurrence i kastene.

Frisbee Golf er nemlig det samme som almindelig golf, hvor det så er meget lettere at gå til. Tricket er bare ikke at blive rasende, når du rammer langt forbi målet, for så går det først rigtigt galt.

SE MERE HER

HER KAN DU KØBE HAVESPILLENE

Udover de 5 sager på listen her, så findes der en hel stribe underholdende spil til haven, og dem finder du blandt førende danske online-forhandlere.

Bare klik på din favorit, og så kommer du direkte videre.

PROSHOP.DK

FRISHOP.DK

HOMESHOP.DK

BAUHAUS.DK

COMPUTERSALG.DK

SILVAN.DK

BYGHJEMME.DK

BYGXTRA.DK

BOLIGOGHAVEN.DK