Dette indhold er sponsoreret.

Hvis du også er kørt træt af dating, hvor det eneste I gør er at drikke en kop kaffe og snakke om jer selv, så er det på tide at tænkte ny. Du kan for eksemepl tage initiativ til at planlægge en aktiv date, så I kan få masser af bevægelse. Både i Danmark og udlandet er der masser af muligheder for at tage på vandretur, cykeltur eller ud og surfe. Prøv at udfordre dig selv og din date!

Hvilke fordele er der ved at date på en anden måde?

Når man daterer på en anden måde, kan man have flere fordele. For det første, så er det ofte en helt anden setting, hvilket gør det nemmere at være sig selv. Derudover kan man også lære den anden person bedre at kende på en anden måde, hvis man for eksempel tager ud på vanding eller svømmetur i en skovsø. Det kan føles mere naturligt end at sidde overfor hinanden på en restaurant. På den måde kan du også finde ud af, om der er kemi mellem jer, inden I bliver for involverede i hinandens liv.

Nye og anderledes ideer til dating

Der er mange forskellige ideer, når det kommer til dating. Det kan være svært at finde på nye og anderledes ideer, men her er et par forslag:

– Tag på en vandretur på et smukt sted.
– Lær at surfe på et begynderkursus for par.
– Rejs til et spændende land, hvor ingen af jer har været før.

Tag på en romantisk ferie sammen – uden at lade forventningerne få lov at komme i vejen.

Når man skal på ferie sammen, har man måske nogle forventninger til rejsen. På den måde kan man sikre sig, at man får det ud af rejsen, som man gerne vil have. Men det er også vigtigt ikke at lade forventningerne komme i vejen for ferien. Forventninger kan nemlig let blive skuffelser, hvis de ikke bliver indfriet. Derfor er det en god idé at have et åbent sind, når man rejser afsted for at lære hinanden at kende. På den måde kan I få meget ud af jeres ferie sammen, uden at skulle bekymre jer om forventninger.

Planlæg en aktiv date med masser af bevægelse. Både i Danmark og i udlandet er der masser af muligheder for at planlægge en vandretur, cykeltur eller tur til havet. På den måde kan I både få motion og samtidig lære hinanden at kende i en anderledes situation.