Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Få ting her i verden er bedre end en god omgang massage. Så er det lige meget, om du er professionel idrætsmand eller bare trænger til at få løsnet kroppen lidt op og komme af med hverdagens småsmerter. Problemet er bare, at det er dyrt og besværligt at rende en tur til massøren.

Løsningen er at få massøren til at komme til dig, og med en Painhunter får du en effektiv massagepistol, som virkelig giver en god og dyb massage. Vi bruger den selv her på Mandesager-redaktionen, og så kan det da godt være, at vi er mere til whisky end cirkeltræning, men Painhunter er genial til at ordne ømme skuldre og give lidt afslapning. Den har endda afhjulpet et par ture med hold i nakken.

Du kan selv bestille en Painhunter LIGE HER – og i videoen herunder kan du se, hvordan den virker i praksis.

Massage for alle

Det er lykkedes for Painhunter at knække koden til at bekæmpe ledsmerter, myoser og ømme muskler efter en heftig omgang træning.

Den trådløse massagepistol får musklerne til at slappe af ved at give en dyb massage, og der er batteritid til tre timers brug ad gangen. Du bestemmer selv, hvor intens massagen skal være, for der er 20 hastighedsindstillinger og fire forskellige mundstykker til at fintune behandlingen, så du kan få det optimale resultat hver gang. Og med den medfølgende rejsetaske er den lige til at rykke med på farten.

Det er vildt let at bruge massagepistolen, for du tænder bare for den, og så bevæger du den ellers rundt på kroppen efter behov. Ja, det er idiotsikkert.

Her er hovedfokus så på at bekæmpe smerter, men Painhunter har en hel række fordele. Den øger for eksempel blodcirkulationen, stimulerer muskelvækst og hjælper med at nedbryde arvæv, mens den generelt bare får dig til at slappe af. Det har vi jo alle brug for.

Og så er det faktisk en virkelig effektiv makker til fitness-folket. Hvis du er hyppig gæst i det lokale træningscenter, kan du restituere hurtigere ved hjælp af Painhunter, så musklerne er klar til at præstere tidligere end de ellers ville være. Her gælder det især DOMS – Delayed Onset Muscle Soreness –  som er ømme muskler. Ja, man siger jo “No Pain, No Gain”, men derfor er der jo ingen grund til unødvendig smerte.

Painhunter

Hvem er den så til?

I princippet kan alle få gavn af en Painhunter. Vi er som sagt ikke de mest motionsfokuserede folk her på redaktionen, og vi bruger det meste af dagen siddende foran computeren. Her er det fedt lige at få løsnet op, for der kommer jo alligevel en del spændinger i kroppen med sådan noget stillesiddende arbejde.

Det føles faktisk som en god tur til den lokale massør.

Det betyder også, at den er virkelig velegnet som et værktøj til aktive folk, der dyrker meget idræt. Der er jo en grund til, at professionelle atleter altid får en god omgang massage efter deres anstrengelser. Det modvirker de ømme muskler, som du snildt kan døje med efter en heftig tur med vægtene, og den her massagepistol hjælper altså.

Det virker, og med en Painhunter får du din helt egen massør.