København – Holger Rune, Danmarks tennisfænomen, bryder tavsheden omkring den evige debat angående hvem der er den bedste tennisspiller nogensinde blandt Rafael Nadal, Roger Federer og Novak Djokovic.

Den 20-årige stjerne betegner diskussionen som “tåbelig” og vælger ikke at tage part.

I et interview med First Sport, sagde Rune, “Jeg synes, debatten er tåbelig. Vi taler om tre helt fantastiske spillere på hver deres måde. De er alle tre en kæmpe inspiration for de kommende generationer.”

Rune har klart markeret, at han ikke ønsker at pege på nogen af de tre som ‘Greatest Of All Time’ og mener, at det er vigtigere at anerkende deres individuelle præstationer og indflydelse på sporten.

Holger Rune, som har spillet imod Novak Djokovic tre gange og fører 2-1 i indbyrdes opgør, roste den serbiske stjerne for hans skarphed på banen. Han udtalte, at Djokovic er utroligt dygtig til at udnytte modstanderens fejl og understregede, at man skal være på toppen, hvis man skal have en chance imod ham.

Selvom Rune har haft succes mod Djokovic, sætter han sine forventninger i bero for det kommende Wimbledon. Den danske stjerne, som ikke tidligere har haft succes på græs, indrømmer at det er et underlag, han ikke er særlig begejstret for. Sidste år led han nederlag i hver eneste kamp på græs, men han har allerede vist forbedringer i år ved at nå semifinalen i Cinch Championships i London.

Det bliver spændende at følge Holger Rune i Wimbledon og se, om han kan fortsætte sin opadgående formkurve på græs, og måske endda udfordre de store navne som Djokovic.

Skrevet af Peter Frøkjær, Mandesager.dk