Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Godt arbejdstøj går aldrig af mode. Det gør solidt tøj til fritiden og et aktivt liv udenfor heller ikke.

Med North Workwear får du den perfekte løsning, der passer til både arbejde og eventyr i hverdagen med et fedt og funktionelt design, som både ser skarpt ud og er behageligt at have på.

Her i artiklen kigger vi nærmere på deres lækre arbejdsbukser, mens du også får en introduktion til resten af sortimentet hos North Workwear.

SE MERE HOS NORTH WORKWEAR

North Workwear

Designet til at modstå de nordiske vejrforhold

North Workwear holder til i Thisted i Nordjylland, hvor det danske vejr virkelig kan ruske op i enhver, der begiver sig udenfor.

Så handler det jo bare om at være ordentlig klædt på, og derfor er arbejdsbukserne fra North Workwear designet specifikt til at modstå enhver udfordring. Ja, det lyder fancy, men helt lavpraktisk betyder det, at arbejdsbukserne er lavet af de bedste metervarer, materialer og lynlåse på markedet, så de både er behagelige at have på og beskytter dig mod elementerne.

Vi har selvfølgelig modtaget flere af bukserne her på redaktionen, og selvom vi ikke er professionelle håndværkere, så er salgschefen ret skarp med værktøjet og er lige nu i gang med at lægge nyt gulv hjemme i stuen. Med nedrivning og hele moletjavsen.

Han er virkelig begejstret for komforten i arbejdsbukserne, der takket være 360-graders stretch giver fuld bevægelighed, når han bakser rundt på gulvet, og så er det en ekstra gevinst, at der er et bælte med stretch. Du ved, til at modvirke den værste håndværkerrøv.

North Workwear

Der er generelt tænkt over tingene med arbejdsbukserne, der er forstærket med Cordura på udvalgte områder, er smudsafvisende med DuPont-Teflon og forsynet med aftagelige hængelommer, mens der også er en integreret mobillomme. Den er mester nok ikke så vild med, men når du arbejder derhjemme, bestemmer du jo selv.

Det betyder altså, at det er ekstremt funktionelle arbejdsbukser.

Ja, det er faktisk ikke bare arbejdsbukser, for designet sidder lige i skabet, så de faktisk også er perfekte til at rykke en god, lang tur med hunden eller tage på vandretur.

Det gør dem multifunktionelle, og det er fedt. Det er så også ekstra fedt, at de er lavet af genbrugte materialer, for vi skal jo passe på planeten.

SE MERE HOS NORTH WORKWEAR

North Workwear

Mere end bare bukser

Med bukserne fra North Workwear har du en solid arbejdshest i garderoben til dine udendørs-eventyr. Om det så er at få ordnet terrassen, småprojekter derhjemme eller simpelthen bare at komme ud og nyde friheden i naturen. Endda også, hvis du er professionel håndværker og leder efter nyt tøj.

Men de har faktisk et stort sortiment til hele kroppen.

Og filosofien om komfort, funktionalitet og holdbarhed gennemsyrer det hele, så du kan få trøjer, t-shirts, shorts, jakker og huer, der virkelig forkæler dig med en høj kvalitet og et gennemført design.

Deres fleece-hoodie er for eksempel en helt genial følgesvend til alle tænkelige situationer, for den er sygt behagelig at have på, og den sidder perfekt på kroppen takket være 360-graders stretch.

Hey, tøj skal først og fremmest være behageligt. Og North Workwear kombinerer komforten med skarp stil.

SE MERE HOS NORTH WORKWEAR

North Workwear