Musikmøblet fra Wrensilva giver dig verdensklasse lyd, i lækker retrostil

Er du en ægte feinschmecker når det kommer til lyd, og er du samtidig stilbevidst? Så skal du læse med videre her. Firmaet Wrensilva, som står bag denne skønhed af et lydmøbel, har siden 2016 specialiseret sig i at kombinere den bedste lyd, med det fedeste retrodesign. Folkene bag er alle design og lyd connaisseurs, hvilket er din garanti for et topklasse produkt.

Deres Wrensilva standard console, er det ultimative lydmøbel til hjemmet. Du får ultraklar lyd fra den indbyggede Bang & Olufsen højtaler, og møblet tilbyder mange måder at lytte til dine favoritplader på.

Har du en stak LP’er liggende kan du smide dem på anlægget, men du kan også forbinde via Bluetooth. Klassiske gamle dyder, møder toplækker design og lyd i dette møbel.  Udover at levere lækker lyd, er det også lækkert at se på. Møblet er udarbejdet af de lækreste materialer, og giver dig ægte retrostil i hjemmet.

Skal du have fingrene i dette smukke møbel så skal du smide 50.000 kroner, men så får du også et af de fedeste møbler vi længe har set.

Som Wrensilva selv formulerer det: Beautiful design meets unmatched sound – the way music should be played.

Se andre seje sager om: