Der er rigtig mange fordele ved at vælge et mobilabonnement med Spotify Premium. Blandt andet kan du opnå gode rabatter og vinke farvel til træls reklamer. Desuden kan du sætte toner til enhver begivenhed, og du kan nyde dine playlister online og offline.

I denne guide kan du blive meget klogere på mobilabonnementer med musiktjenesten, Spotify Premium, og lignende tjenester. Hvis du er nysgerrig på at få et mobilabonnement, der inkluderer Spotify, er der altså gode grunde til at læse med!

Guide til mobilabonnement med musik:

– Hvordan kan du spare på pengene ved at vælge et abonnement med Spotify inkluderet?

– Hvilke fordele er der ved et abonnement med Spotify Premium?

– Hvilke teleselskaber tilbyder hvilke musiktjenester?

– Hvilke tjenester – udover Spotify Premium – kan du få inkluderet i dit mobilabonnement med musik?

– Hvor meget data bruger du på at høre musik?

– Kan jeg også streame film og serier med mit mobilabonnement?

Spar med et mobilabonnement med Spotify

Det lyder måske næsten for godt til at være sandt, men faktisk kan du spare penge ved at få en musikstreamingtjeneste inkluderet i dit abonnement. Det er fordi, at musiktjenester i reglen er dyrere, når du betaler for dem separat.

Ved at vælge et mobilabonnement med Spotify, TIDAL eller Deezer, får du rabat på tjenesten. Dermed bliver dine samlede udgifter en hel del lavere.

Lad os sige, at du både skal betale for dit mobilabonnement og for et abonnement på Spotify ved siden af. Det kan hurtigt komme op på langt over 200 kroner om måneden.

Men hvis du i stedet vælger et mobilabonnement med Spotify, kan du få prisen ned på 150 kroner eller endda mindre. (Det kommer selvfølgelig an på abonnementets øvrige indhold.)

Løft økonomien med et Spotify Premium-abonnement

Pointen med det ovenstående er, at der er kroner og ører at spare ved at vælge et mobilabonnement, som har musik – fx Spotify Premium – inkluderet.

Selvom et musikabonnement måske ikke er det billigste mobilabonnement på markedet, gør det en positiv forskel for din samlede økonomi.

Hvis du er i tvivl, om det nu også kan være rigtigt, kan du sammenligne udgifterne. Hvor meget koster dit mobilabonnement + foretrukne musik-streaming-tjeneste? Og hvor meget koster et abonnement, hvor din foretrukne tjeneste er inkluderet?

Du kan godt regne med, at sidstnævnte vil være billigst, og i det lange løb kan der være en del at spare. Derfor er det bestemt værd at undersøge mobilabonnementer med en musiktjeneste inkluderet.

Fordele ved et mobilabonnement med Spotify Premium:

– Der er penge at spare i forhold til, hvis du betaler for Spotify ved siden af dit mobilabonnement.

– Økonomien bliver nemmere at overskue, når du blot har en enkelt regning i stedet for to.

– Du slipper for de irriterende reklamer, som du tvinges til at lytte til med den gratis version af musiktjenesten.

– Du kan downloade god musik og alle dine playlister, så du også kan lytte til musik offline. Det kan du ikke ved at benytte Spotify Free-versionen.

– Du kan få flere forskellige streamingtjenester, alt efter hvilket abonnement du vælger. Er du ikke til Spotify, kan du få et mobilabonnement med TIDAL, Deezer, Telmore Musik eller YouSee Musik.

Spotify Premium, Telmore Musik eller TIDAL?

Du kan få et Spotify Premium-abonnement hos flere forskellige danske udbydere, heriblandt Telia og Call me. Men du kan selvfølgelig også vælge et abonnement med en anden tjeneste til musik, hvis du hellere vil det.

Det er nemlig en smagssag, hvilke musiktjenester man foretrækker. Heldigvis findes der abonnementer, der imødekommer det meste. De forskellige musiktjenester har fordele og ulemper, så det handler om at tage en personlig beslutning.

Fordele og ulemper ved Spotify Premium

Spotify Premium er blandt de mest populære musiktjenester på verdensplan. Her finder du utrolig mange kunstnere og musik indenfor stort set alle genrer.

Til gengæld er der også mange – både musikere og musikelskere – der forholder sig kritisk til tjenesten, og ikke alle ønsker at bruge den.

Alternativer til Spotify

Deezer er en efterhånden ganske gammel tjeneste, og den minder på mange måder om Spotify. Derfor kan den være et fint alternativ. TIDAL er kendt for en super lydkvalitet, ligesom YouSee Musik også skulle byde på god lyd.

Telmore Musik er også ganske populært – særligt i forbindelse med det familievenlige abonnement, Telmore Play, der byder på masser af både film og musik. Der er altså forskellige ting at tage stilling til og vælge på baggrund af.

Hvem tilbyder hvilke musiktjenester?

– Spotify Premium. Er du på udkig efter Spotify, er det Telia eller Call me, du skal kigge hos. Begge disse udbydere tilbyder nemlig den populære musiktjeneste. I Telias abonnementer finder du både Spotify Premium og Spotify Premium Family.

– Deezer Premium. Musiktjenesten, Deezer, har efterhånden en del år på bagen, og firmaet ved, hvad de laver. Du kan få Deezer Premium hos 3 og OiSTER.

– TIDAL. Musiktjenesten TIDAL er meget efterspurgt, blandt andet på grund af den høje lydkvalitet. Dén finder du hos CBB Mobil.

YouSee Musik. Med et abonnement hos YouSee kan du få adgang til selskabets egen tjeneste til musik

Telmore Musik. Også teleselskabet, Telmore, har deres egen musik-streaming-tjeneste, nemlig Telmore Musik. Den kan du blandt andet få adgang til med det populære abonnement, Telmore Play, hvor du også får streaming af film og serier.

I skrivende stund er det de ovenstående teleselskaber, der tilbyder de nævnte tjenester til din mobil. Mobilabonnementer kan dog ændre sig, så det er værd at holde dig opdateret.

Så meget data bruger du på musik

Når du kigger på de forskellige abonnementer med musikstreaming, skal du holde øje med, om der er data nok. Mange mobilabonnement med Spotify Premium, TIDAL eller lignende vil dog forsyne dig med data nok til at lytte til alt den musik, du vil.

Her er et overblik over dataforbruget, når du hører musik:

– Som tommelfingerregel siger man, at én sang bruger mellem 2 og 8 MB data.

– Det vil sige, at du kan lytte til musik i 10 timer med 1 GB data.

– Det afhænger dog af mange ting, eksempelvis sangens længde og lydens kvalitet.

Stream også film og serier med dit abonnement

Det er faktisk ikke kun musiknumre, du kan streame med abonnementer til din mobil. I 2022 giver flere abonnementer nemlig også muligheder for at streame film og serier. Du finder således flere mobilabonnementer med ikke bare skønne sange, men også Netflix, HBO Max, Viaplay med mere.

Abonnementerne kan hjælpe dig med at spare mange penge på dagligdagens streaming. Med de bedste mobilabonnementer kan du vælge musik, skønne sange og yndlingsserier, så du altid har underholdningen lige ved hånden.

Vælg et mobilabonnement, der passer til dig

Alle abonnementer er imidlertid forskellige, og det er forbrugerne også. Du skal selvfølgelig vælge noget, der passer til dig, dit forbrug og dit behov.

Måske er det den billigste pakke med en lille portion data – eller måske er det et luksuriøst abonnement, der giver dig alle Spotify Premium-funktionaliteterne, og film- og TV-streaming oveni hatten. Det er helt op til dig.

Men én ting er sikkert: Hvis du gerne vil lytte til dine favorit-musiknumre uden reklamer og med en god rabat, er mobilabonnementer med Spotify Premium en rigtig god løsning.