Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Det kan være besværligt at finde tøj, der passer i størrelsen, når man er lidt højere end gennemsnittet. Men nu er der godt nyt til de høje gutter, for det norske tøjbrand MediumTall, der har specialiseret sig i at klæde lange lyn på i skarp stil, er nu endelig kommet til Danmark.

Her i artiklen kigger vi nærmere på tøjet til høje herrer.

SE MERE HOS MEDIUMTALL

MediumTall

Bedre end gennemsnittet

Os mennesker bliver jo højere og højere. Faktisk er danskernes gennemsnitshøjde steget med 10 centimeter i de seneste 100 år, så den nu er 181,4 centimeter for danske mænd.

Det er bare som om, at tøjbranchen ikke rigtigt er fulgt med, og det kan du sikkert også nikke genkendende til, hvis du rager højere i vejret end alle andre. Hvis du for eksempel er på jagt efter en t-shirt, vil den enten passe fint i bredden og så være for kort, eller også vil den være god i længden og så være alt for bred på overkroppen.

Ja, det er svært.

Men sådan er det ikke med MediumTall, for deres tøj er specialdesignet til folk på over 180 centimeter, som så får en smal pasform med ekstra længde. Det sikrer, at tøjet sidder, som det skal. Her er det så ekstra fedt, at deres sortiment er skåret med et stilrent skandinavisk design, der ikke bliver umoderne over tid og samtidig er lavet af god kvalitet, som bevarer pasformen vask efter vask.

Så er du sikret tøj, der holder i mange år.

SE MERE HOS MEDIUMTALL

MediumTall

Til kontoret, vildmarken og festen

Nu nytter det jo ikke noget, at du har fundet et tøjmærke, der passer perfekt til dine ekstra centimeter, hvis det ikke dækker dig ind til livets mange aspekter. Så skal du jo ligesom shuffle tilbage til udgangspunktet.

Bare rolig, MediumTall har et kæmpe sortiment med præsentabelt tøj til kontoret, hårdført tøj til en tur i det fri eller det helt skarpe sæt til en festlig lejlighed. De har nemlig klassiske skjorter, t-shirts, bukser, sokker og sweatshirts, som altsammen er opdelt i kategorier efter det formål, du skal bruge det til. Så er det da klart, at nogle stykker tøj sagtens kan bruges til det hele, men det er alligevel rart med en overskuelig opdeling.

Fællesnævneren for det hele er i hvert fald, at det er skræddersyet til høje fyre, og det er ret fedt, at MediumTall nu er kommet til Danmark, for dem har vi masser af.

Hvis du er en af dem, vil du nok ikke gå i andet.

SE MERE HOS MEDIUMTALL

MediumTall