Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Det kan være både svært og besværligt at finde den rigtige gave. Men bare rolig, Magasins Personlige Gave Shopper hjælper dig med at finde den perfekte gave, og det er lige præcis sådan en service, der letter trykket på gaveræset og sørger for, at du ikke skal stresse over Julegaverne til damen, vennerne, svigerforældrene og ungerne. Jeg har været en tur i Magasin for at prøve konceptet, og det fungerer fremragende. Her i artiklen kan du læse mere om, hvodan det virker i praksis.

BOOK EN TID HOS GAVESHOPPEREN VED AT KLIKKE HER

Magasins Gaveshopper

Til far eller svigerfar anbefaler Gave Shopperen et lækkert vinglas og en god flaske Pinot Noir.

Sådan fungerer Gave Shopperen

Du skal først lige sørge for at få ønskerne fra dem, du leder efter gaver til. Så er der noget at gå ud fra. Herefter booker du en tid i din lokale Magasin – det kan du gøre ved at trykke her. I forbindelse med bookingen får du et spørgeskema, hvor du udfylder info om modtageren af gaven samt dennes specifikke ønsker.

Gave Shopperen er en gratis service, som Magasin tilbyder i alle deres afdelinger, så det gælder bare om at benytte den.

Herefter møder du op din lokale Magasin, hvor Gave Shopperen fremviser de udvalgte gaver og forklarer, hvorfor gaverne er valgt. Så kan du vælge at springe på eller stå over, og når du har besluttet dig for, hvilke gaver der skal med hjem, bliver de pakket ind og er klar til at tage med. Det kunne ikke være meget lettere.

Magasins Gave Shopper

Ungerne bliver helt vilde med en isbod eller en STOY-løbecykel.

Konens Julegave er et sikkert hit

Jeg er gået all in, så jeg har leveret ønsker til Julegaver fra min kone, vores to små drenge på 3 og 4 år, min far og mor, mine svigerforældre og min storebror til Gave Shopperen. Ja, det er alligevel en del mennesker, der skal have gaver, og jeg er typen der har det med at klare det hele i de døende minutter, før butikkerne lukker op mod Juleaften. Det er ret stressende, og jeg ender altid med bare at tage et eller andet fra listen uden særlig meget omtanke, for de kan jo altid bytte det. I virkeligheden betyder det bare, at ingen rigtigt ser frem imod at modtage en gave fra mig. I år skal det være anderledes.

Jeg møder op på det aftalte tidspunkt og bliver tilbudt en kop kaffe eller et glas bobler i deres specielt indrettede suite. Jeg springer på boblerne, for hvorfor ikke?

Mine Personlige Shoppere Freja og Carsten har fundet en hel række ting ud fra ønskelisterne, og nu viser de dem frem og fortæller, hvorfor de har udvalgt netop disse. Det er ret fedt at høre deres overvejelser, som virkelig giver mening. Min kone ønsker sig for eksempel køkkenudstyr, men Freja fastslår hurtigt, at det er en no-go. Kvinder vil forkæles, og selvom det er pokkers praktisk med en foodprocessor, så vil hun meget hellere have lidt lingeri. Hun har derfor fundet en natkjole, og hun forklarer, hvorfor min kone vil elske at finde sådan en under Juletræet. Jeg er solgt, og husker tilbage på dengang for 8 år siden, da min kone åbnede en æske med et gavekort på et par speciallavede ørepropper, som jeg mente ville hjælpe hende med at sove bedre om natten. Jeg ved det. God og praktisk gave, ikke? Min kone havde dog tårer i øjnene, og hun taler stadig om, hvor dårlig en gave de ørepropper var. Den her natkjole skal nok viske det dårlige minde om ørepropperne væk.

Jeg ved da godt et eller andet sted, at lingeri er en bedre gave, men jeg føler mig som en idiot, når jeg står i lingeribiksen og snøvler rundt i BH-størrelser og kikset kommenterer, at min kones nok er lidt større end ekspedientens. Her er det genialt med den Personlige Gave Shopper, for Freja har styr på det hele.

Magasins Gave Shopper

Freja fremviser natkjolen, der koster 1.000 kr. og er uvurderlig i goodwill.

Alle mine Julegaver er klaret på 1 time

Freja og Carsten har virkelig gjort sig umage for at finde de helt rigtige gaver, og det er en ren fornøjelse at blive guidet gennem udvalget. De har overvejelser, som jeg slet ikke selv ville kunne have i forbindelse med at finde gaver.

Freja har fundet den perfekte natkjole til konen, som hun supplerer med en Livets Træ halskæde fra byBiehl af guld. Lingeri og smykker. Den er hjemme. Mine unger får en kombineret pølsevogn og isbod, som de da helt sikkert nok kommer helt op at ringe over, når de åbner biksen, og så er der også lidt bonuspoint hos svigermor med en fodspa, mens min gamle mor bliver forkælet med en vase fra Georg Jensen og en god bog. Det er lige præcis sådan nogle gode gaver, jeg skulle rende hele byen rundt for at finde, og så ville jeg alligevel ende med at komme hjem med noget helt andet, fordi det lige var, hvad jeg kunne finde. Det her er skide gode gaver, som de helt sikkert bliver glade for.

Magasins Gave Shopper

Livets Træ fra byBiehl er den perfekte gave til mødre.

Carsten har sørget for gaverne til den mandlige del af listen.

Her foreslår han et vinglas med tilhørende flaske til min far, mens han også har fundet tre par superlækre kashmir-strømper. Det er spot on, for den sværeste at finde gave til er helt sikkert min far. Manden har jo alt, og hvis han mangler noget, så køber han det. Derfor er det fedt med gaver, han aldrig kunne finde på at købe til sig selv, fordi det er selvforkælelse. Kashmir-strømperne koster jo 179 kroner per par, og det vil han mene er helt absurd. Lige præcis derfor skal han have dem i gave fordi det er luksus, og det viser, at du har gjort dig umage.

Så er der også en lækker Eton-skjorte til min storebror. Igen, ud fra samme præmis som med min far, så skal han også have noget, han aldrig ville købe til sig selv. Carsten er ekspert indenfor modetøj, og han forsikrer mig, at Eton leverer mega god kvalitet til pengene, så selvom skjorten koster 1.000 kroner, er det billigere end samme kvalitet med andre mærker. Stærke argumenter.

Efter en times tid med hygge og gode bobler, er jeg faktisk færdig. Der er styr på alle julegaverne, og årets høst er langt bedre end de tidligere år.

Det er da genialt, at du kan klare Julegaverne hurtigere, smartere og bedre med en Personlig Gave Shopper fra Magasin. Jeg er slet ikke i tvivl om, at jeg kommer til at benytte tjenesten fremover, og det er ikke bare til Julegaverne. Selvfølgelig vil jeg da selv klare en gave i ny og næ, hvis jeg er helt sikker på, hvad en person skal have. Men her får jeg hjælp fra eksperter, der har fuldstændigt styr på, hvad de laver.

Det er en vaskeægte Win-Win.

Magasins Gave Shopper

Kashmir-strømperne fra Falke er ren luksus.


Se andre seje sager om: