Coronavirus hærger lige nu hele verden, og en af midlerne til at begrænse smitten er god håndhygiejne. Derfor er vi desværre også begyndt at se hamstring og deciderede tyverier for at få fat i håndsprit. Ja, folk burde skamme sig, men ikke desto mindre kan eb.dk for eksempel berette om, at maskerede mænd har stormet akutmodtagelsen på Herlev Hospital, hvor de har stjålet håndsprit og masker. Armen, for helvede.

Det viser imidlertid, hvor langt folk er villige til at gå for at få fat i det flydende guld.

Men nu er der hjælp fra sprutindustrien. Absolut Vodka har nemlig lige meldt ud, at de vil hjælpe med at levere sprit til at lave håndsprit. Ja, når man destillerer alkohol er produktet jo sprit. Derfor har de også masser af det hos Absolut Vodka, og hvis man lige nu skulle vælge mellem håndsprit eller vodka er valget vel åbenlyst.

I første omgang kommer Absolut Vodka til at levere sprit til de svenske myndigheder – Absolut Vodka er jo fra Sverige – hvorefter de selv må sørge for at tilsætte de øvrige ingredienser, som udgør den endelig håndsprit.

Det er da fedt at se, at private virksomheder også går ind i kampen.

Og helt ærligt, det er en krads tid, vi alle går i møde, men sørg nu for at opføre jer ordentlig, der er masser til os alle, hvis vi deler og ikke hamstrer. Det gælder håndsprit, toiletpapir og madvarer.

Hvis du i øvrigt ikke kan finde hoved eller hale i alt det her med Coronavirus og Covid-19, så har de danske myndigheder samlet al information LIGE HER.


Se andre seje sager om: ,