Nu er den optimale snaps til det gode humør lige lanceret i form af den spritnye Aalborg Jule Akvavit 2019.

Siden 1982 har opskriften på akvavitten været præcis den samme, men hvert år skifter flasken udseende, og i år er det den danske designer Timothy Jacob Jensen, der står bag formerne. Han forklarer selv:

“December er for mig forbundet med vintersolhverv. Jeg har altid været betaget af, hvordan det hele begynder på ny, og vi igen går lysere tider i møde. Derfor var det oplagt, at jeg valgte mit personlige soltegn, mit monogram, til udsmykning af årets Aalborg Jule Akvavit. Det er inspireret af min første opgave i lære hos min far, Jacob Jensen. Her skulle jeg lære at tegne streger og cirkler. Cirklerne symboliserer livets cyklus, imens de lodrette streger er tegn for liv, og de vandrette streger er tegn for død. Det harmonerer perfekt med min fascination for solhvervet og årets gang,” siger designer Timothy Jacob Jensen.

Aalborg Jule Akvavit med Timothy Jacob Jensens design forhandles hos vinhandlere og i førende dagligvarebutikker, og du kan købe den allerede nu, hvis du vil tyvstarte på årets julefrokoster. Hey, snapsen smager jo godt lige meget, hvornår du drikker den.

Aalborg Jule Akvavit 2019


Se andre seje sager om: ,