Her på Mandesager skriver vi gerne om mad og drikke, men som oftest handler det jo om bacon, grill og whisky. I denne artikel kigger vi nærmere på måltidskasser, fortæller dig hvorfor de også er yderste relevante for mænd og viser dig hvordan du nemt finder den rette kasse, der passer til dine behov og dit budget.

Måltidskasser er ikke kun til børnefamilier

Måltidskasser, er det ikke kun noget der er beregnet til børnefamilier? Noget med økologi, spelt og quinoa? Jo, det er korrekt at måltidskasser fra f.eks. Aarstiderne oprindeligt kom frem som et tilbud til travle familier og med fokus på grøntsager og økologi. I dag er markedet dog så udviklet, at der er noget at finde for alle. Også for rigtige mænd.

På sammenligningstjenesten Findmåltidskasse, hvor de sammenligner de mange levenrandører og måltidskassetilbud i Danmark, findes der pt. 16 forskellige leverandører at vælge imellem, og de har hver en lang række forskellige kasser.

Er du fitness-typen?

Mange mænd er i dag bidt af en gal fitness-hveps og bruger meget af deres tid i et træningscenter. Når man træner meget, er det yderst vigtigt at kosten også tilpasse det ekstra aktivitetsniveau. Her kan de rette måltidskasser være en stor hjælp. Både så man sikrer den rette kost, men også så man ikke bruger unødig tid på at planlægge kost og handle ind. Med en måltidskasse kan du gemme al din energi til timerne i fitnesscenteret.

Der findes flere leverandører af specielle fitness-kasser på Findmåltidskasse. Det er f.eks. Fitness Boksen, Sundemåltider.dk, RetNemt og RetSund.

Mad til singlemanden

Er du singlemand, så findes der også måltidskasser for dig. Men, er måltidskasser ikke kun for børnefamilier? Nej, bestemt ikke. Så godt som alle danske leverandører af måltidskasser tilbyder enten deciderede måltidskasser til singler eller har mulighed for at vælge kasser til én person. Dette sænker også prisen betydeligt, da der jo ikke skal leveres så mange råvarer til kun én person som til en hel familie.

Bare fordi man er single betyder det ikke at man har mere tid mellem hænderne end andre. Tværtimod har mange singlemænd en travl og aktiv hverdag med arbejde, studie, venner og fritidsinteresser. Her kan det godt være svært at finde tid til at tænke på indkøb og madlavning. I supermarkederne kan det ligeledes ofte være svært at finde sunde og ernæringsrige måltider, der ikke kommer i store familiepakker. Derfor ender det tit med dårlige færdigretter og nemme løsninger, når man kun er én i husstanden.

Bestiller du en måltidskasse, får du leveret mad lige til døren en gang om ugen. Du får opskrifter med og skal ikke bruge tid på at finde på hvad du skal lave af mad. Du skal ikke bruge tid i supermarkeder, men kan gå direkte i gang med madlavningen om aftenen når du kommer hjem fra arbejde eller studie.

Sammenlign tilbud og finde det rette til dig

Med 16 forskellige leverandører og endnu flere tilbud kan det måske være svært at finde ud af præcis hvilken måltidskasse man skal vælge. Her er en tjeneste som Findmåltidskasse rigtig smart. Du kan sammenligne alle de mange tilbud på en lang række parametre som typen af råvarer, typen af mad, antal personer, antal dage og meget mere. Herefter får du præsenteret de tilbud der er relevant for dine behov. Prisen er listet ud for hvert enkelt tilbud og du kan bestille tilbuddet direkte fra siden og komme i gang med måltidsmasser og lækker mad med det samme.