Livet er simpelthen for kort til dårligt kød. Sådan er det bare. Derfor kan du lige så god kaste dine penge efter det bedste kød på markedet, og det kommer fra Kødbilen. Her finder du det bedste økologiske kød fra kvæg, okser, grise og fjerkræ.

Og nu er Kødbilen klar med et fedt tilbud.

De kalder det selv for “Den Økoistiske Stodder Steak”, og det er kød i verdensklasse. Her får du en økologisk steak på 400 gram – eller du kan gå all in og bestille 6 gange 400 gram og få over 50 % rabat. Det er altså et kød-tilbud, der batter.

KØB DIN STODDER STEAK 

Stodder Steak

Kødbilen er et genialt koncept

Bedre kød til danskerne. Det er hele idéen med kødbilen, som slagtermester Morten Holm står bag.

Som han selv siger:

“Jeg er selv slagtermester og min vision har været at få flest muligt danskere til at smage mit gode kød. Det søger jeg for gennem min webshop og ved at være aktiv på gaderne med Kødbilen. Jeg ønsker at gøre det nemt og at møde mine kunder, der hvor de er – på arbejdspladsen, markedspladsen, online osv. De økologiske dyr fodres naturligvis med økologisk foder. Alt kødet er fra fritgående danske dyr, dvs. dyrene går 100% under åben himmel med familien. Derved bliver de mindre syge og skal ikke have medicin. Og det er derfor den allerbedste kvalitetskød leveret i samarbejde med mine specielt udvalgte danske landbrug.”

Hey, bedre kød til billigere priser er da fedt for os alle. Og Morten kommer selv og leverer.

Stodder Steak


Se andre seje sager om: