Det er ingen hemmelighed, at bacon smager aldeles fremragende. Sådan er det bare. BASTA. Og nu kan du godt gemme den dårlige samvittighed væk, når du gnasker sprøde stykker gris, for forskning afslører, at bacon har flere gode egenskaber for din krop. Ja tak. Den er den amerikanske sundheds-sammenslutning Healthline, der har specialiseret sig i at afdække hvordan det egentlig hænger sammen med fødevarer og sundhed, som står bag undersøgelsen lavet i samarbejde med ernæringseksperter, og her bliver der skåret ind til benet.

Som med alt andet, så er for meget bacon ikke sundt for dig. Men i passende mængder er det sundt. For eksempel indeholder 100 gram bacon 37 gram protein, og der er desuden vitamin B1, B2, B3, B5, B6 og B12, mens du også får dækket 89% af dit daglige indtag af Selen, 53% af dit daglige indtag af Fosfor og rigelige mængder Kalium, Magnesium, Jern og Zink. Hey det er jo som en sprød vitaminpille.

Konklusionen er: Spis bare din bacon, min dreng.

Og det kan du meget passende starte med allerede fra morgenstunden. Her er en Breakfast Sandwich Maker et fedt stykke værktøj.

Forskning afslører, at bacon har flere gode egenskaber for din krop

Med Breakfast Sandwich Maker behøver du ikke vade over til McD for at få en lækker McMuffin til morgenmad – du laver den bare selv. Den smarte anordning er nemlig et avanceret toastjern, der smækker brød, æg, skinke, ost og bacon sammen til en kompakt kaloriebombe, der nok skal få gang i omløbet. Du fyrer bare ingredienserne i maskinen, og så kører det, som du kan se i billederne ovenover. Jeps, det er rimeligt nemt, og der medfølger endda en bog med opskrifter, så du kan få lidt inspiration til madlavningen, men ellers bruger du jo bare, hvad du lige kan finde.

KØB BREAKFAST SANDWICH MAKER HER

Se andre seje sager om: