“Knockin’ On Heaven’s Door” er et af Bob Dylans største hits, men udover at være en exceptionel musiker, er manden faktisk også Nobel-pristager i litteratur, en ret dygtig metalarbejder og nu også indehaver af sit eget whiskeymærke. Det er en rigtig verdensmand. Whiskeyen hedder meget passende Heaven’s Door, og den fås i tre varianter i form af en rye whisky, en bourbon og en blended bourbon, så du trods alt kan vælge, hvilken dør du vil benytte til at komme ind i himlen, og som en ekstra krølle på halen, er selve etiketterne designet med inspiration fra Bob Dylans værksted med metalskulpturer. Han siger selv om projektet:

”Vi ønskede at skabe en samling af amerikanske whiskeys, der på deres egen måde fortæller en historie. Jeg har rejst i årtier og smagt nogle af de bedste whiskeys, spiritusverdenen byder på. Det her er glimrende whiskey”

Det er da et fedt udgangspunkt, og det er ham selv der har tilsmagt det endelige resultat, så det bliver spændende at få flaskerne hjem, smide noget godt Bob Dylan på anlægget og så ellers bare slappe af. Bob Dylans Heaven’s Door Whiskey koster fra 375 kroner flasken.