Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Ja, så kom vi over på Vintertid, og det betyder også, at December er lige om hjørnet. Og det skal fejres.

Her tæller ungerne så ned til Juleaften med deres chokoladekalender, men farmand skal altså have noget lidt mere delikat at hygge sig med. Og det får du med Julekalenderen fra A.H. Riise. Den er nemlig læsset med 24 lækre flasker, som kan give varmen i den kolde tid.

Her i artiklen kigger vi nærmere på den eksklusive Julekalender.

A.H. Riises Julekalender med spiritus baseret på premium Rom

Historisk hygge

A.H. Riise startede Rom-produktionen på De Vestindiske Øer helt tilbage i 1838, så de har stolte traditioner indenfor feltet.

Al den erfaring og historik kulminerer nu i deres 2021-Julekalender, for den er pakket ind i en æske med over 100 år gamle avisudklip fra St. Thomæ Tidende med vigtige begivenheder i forbindelse med A.H. Riise. Selve Julekalenderen ligner desuden en bog, og det er virkelig gennemført lavet.

Så er der indholdet.

Du får nemlig 24 flasker med 20 milliliter i hver, så der sammenlagt er 480 milliliter, og alkoholprocenten svinger fra 18 og helt op til 60%. Det er heller ikke bare hvad som helst, der er med i Julekalenderen.

A.H. Riise forkæler dig nemlig med 24 oplevelser bestående af det bedste fra deres sortiment, og den er også krydret med helt unikke og prisvindende flasker. Der er således flere udsolgte Limited Editions og tre nyheder, mens der også er en flaske, som først kommer på markedet næste år. Det er eksklusivt og ren forkælelse.

Så er du ellers klar til at hygge gennem hele December og slippe en smule væk fra Juleræset med et godt glas.

I videoen herunder får du en grundig gennemgang af, hvad der venter. Skål!

KØB JULEKALENDEREN HER