Hvorfor koster et par briller, hvad de nu engang koster? Det er et godt spørgsmål, og det er lige præcis, hvad det danske firma Jamie Looks har undret sig over, for det viser sig nemlig, at prissætningen i brilleindustrien i stor grad er præget af monopol. Løsningen? Bryd monopolet. Det gør Jamie Looks og er derfor i stand til at tilbyde høj kvalitet til en brøkdel af den sædvanlige pris, og deres sortiment dækker over skarpe solbriller med eller uden styrke, almindelige briller og særlige Blue-Light briller der eliminerer det skadelige UV-lys, som du bliver bombarderet med hver dag fra for eksempel skærmen i din mobil, TV og computer. Her i artiklen kigger vi nærmere på det stærke sortiment hos Jamie Looks.

Danske Jamie Looks laver kvalitets optiske solbriller der burde koste meget mere

Kvali-briller med kant

Hos Jamie Looks skal du kun have 799 kroner opad lommen for at udstyre ansigtet med et par briller med enkeltstyrke, og du kan selvfølgelig få flerstyrkeglas, læsebriller eller helt uden styrke, hvis du er til sådan noget. I virkeligheden er briller jo et stil-valg lige så meget som det er et redskab.

Nøgleordet for sortimentet er klassisk stil med fokus på dansk design, og derfor finder du velkendte modelbetegnelser som Andersen, Kierkegaard og Jacobsen. Det er fedt at se, at den danske minimalisme fungerer så godt i briller, og når man så lige tilføjer muligheden for at vælge stel i farverne Classick Black, Dark Tortoise, Transparent og Grey Gazelle, så giver det et væld af muligheder. Tjah, til de priser er det jo meget fristende at snuppe mere end ét par.

SE UDVALGET AF BRILLER TIL MÆND HOS JAMIE LOOKS HER

Danske Jamie Looks laver kvalitets solbriller der burde koste meget mere

Solbriller med eller uden styrke

Hvis du i forvejen bruger briller, giver det jo absolut ingen mening, at der ikke også er styrke i dine solbriller. Som noget nyt tilbyder Jamie Looks derfor solbrilleglas med styrke, så du kan skifte mellem dine almindelige briller og dem til en tur i solen uden at miste synet. Det er ret genialt.

Alle solbrillestel hos Jamie Looks er en kombination mellem høj italiensk kvalitet og klassisk dansk design med en udformning i naturmaterialet acetat. Indtil videre er der seks forskellige varianter at vælge imellem, der svinger fra det klassiske Wayfarer-look til mere “fremme i skoene” designs, så du snildt kan finde noget der passer til din hovedform og personlige stil. Og med priser fra 499 kroner og en ekstra sommerrabat på -15% ved brug af rabatkoden Summer15 ved checkout, er vi altså ude i noget, hvor alle kan være med.

SE UDVALGET AF SOLBRILLER TIL MÆND HOS JAMIE LOOKS HER

Danske Jamie Looks laver kvalitets optiske solbriller der burde koste meget mere

Blue-Light briller mod det skadelige lys

Det er ikke noget, man sådan lige tænker over i det daglige, men hver dag bliver dine øjne udsat for skadeligt UV-lys fra skærme og LED-lys, og det påvirker din naturlige døgnrytme. Det bliver for eksempel sværere at falde i søvn, og dine øjne bliver irriterede. Løsningen er at smide et filter på linserne der blokerer en stor portion af UV-lyset, og når du køber et par briller hos Jamie Looks kan du helt automatisk tilføre Blue-Light funktionen.

Faktisk tilbringer de fleste af os omkring halvdelen af vores vågne tid foran en skærm, så det giver god mening at beskytte øjnene.

SE UDVALGET AF BLUE-LIGHT BRILLER TIL MÆND HOS JAMIE LOOKS HER

Danske Jamie Looks laver kvalitets optiske solbriller der burde koste meget mere


Se andre seje sager om: ,