Denne artikel indeholder annonceret indhold.

 Ventetiden er ovre. Den nye iPhone 13 fra Apple er kommet, og der er masser af nye, spændende forbedringer og funktioner til dig, der vil opgradere din nuværende smartphone. Du kan blandt andet se frem til en ny A15 Bionic Chip, 5G, et større batteri og et bedre kamera.

 Du kan få iPhone 13 i fire forskellige modeller:

–  iPhone 13

– iPhone 13 mini

– iPhone 13 Pro

– iPhone 13 Pro Max

 iPhone 13 kommer i fem flotte farver, nemlig lyserød, blå, midnat, stjerneskær og rød. Pro-modellerne kommer i blå, sølv, guld og grafitgrå. Køb en iPhone 13 her.

 Du kan forvente et større batteri i iPhone 13 og dermed også en længere batteritid. Du får også mulighed for at oplade din iPhone 13 hurtigt med trådløs opladning

Sådan ser den nye iPhone 13 ud

Apple har store ændringer i vente for den nye iPhone 13. Selve designet har dog ikke ændret sig meget fra de tidligere iPhone-modeller, som du nok allerede kender til. De største designændringer er, at kameraerne på bagsiden nu sidder diagonalt over for hinanden. Dermed bliver iPhone 13 også en anelse tykkere end de tidligere modeller.

 Skærmene kommer med Ceramic Shield, som er stærkere end noget smartphone-glas, ligesom de øvrige komponenter er lavet i ekstra holdbare materialer. Det betyder, at du kan sjaske og plaske uden at være bekymret. Alle iPhone 13 modeller kommer med Face ID, så du lynhurtigt får adgang til dit indhold uden at røre en finger.

 Hvis du er interesseret i de to Pro-modeller, så kan du se frem til en ny 120Hz Super Retina XDR-skærm. Det giver dig en skærm i en høj opløsning uden, at alt batteriet bliver drænet, og du kan skifte endnu hurtigere mellem arbejde og fornøjelse.

 Et nyt og forbedret kamera

Kameraet i den nye iPhone 13 får naturligvis også en opgradering. Apple udvider nemlig Portræt-funktionen til videoformat, der hedder ProRes, så du kan få skarpe videoer af dit motiv.

 Dertil forbedrer Apple Nat-tilstand i alle kameraer, så det bliver endnu lettere for dig at tage flotte billeder om natten eller i omgivelser ved svagt lys. Apple introducerer også makro-fotografi- og video, så du kan komme helt tæt på og få alle detaljer med i krystalklar kvalitet. Herudover får du 6 x optisk zoom i hele systemet, så du aldrig skal gå glip af de små unikke detaljer i dit portræt igen.