Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Sommer er lig med udendørshygge, og det er alt sammen meget godt – indtil skyggerne bliver lange, og temperaturen falder.

Men så er det jo genialt, at du kan forlænge hyggen med en Home>It Terrassevarmer.

Her får du en kompakt fætter, der alligevel leverer 2000 Watt direkte fra din stikkontakt, mens du selvfølgelig kan hænge den på væggen, hvor den så altid er klar til at skrue op for varmen. Og ja, den er IP65-certificeret, så den sagtens kan holde til det danske sommervejr, der jo godt kan blive lidt fugtigt.

Så er det jo så bare ekstra lækkert, at terrassevarmeren kan indgå i dit smarte hjem – det skal man jo have nu om stunder – for du kan styre den med den medfølgende fjernbetjening eller smide den på dit WiFI, hvor du så får fuld kontrol med den medfølgende app.

Ja, det er ret lækkert, og i appen kan du selvfølgelig også sætte en timer, så den tænder og slukker helt af sig selv, mens det sorte Schott-glas dæmper lyset, men alligevel lader varmen passere. Samtidig sikrer glasset nem rengøring, fordi fluer og skidt ikke har mulighed for at sætte sig på varmerøret.

Ret imponerende til det yderst budgetvenlige prisskilt, og der findes endda en mindre og billigere model med 1.500 Watt.

Hyggen må du selvfølgelig selv levere, men terrassevarmeren sørger for, at I ikke fryser, og du kan få fingrene i den hos et væld af danske webshops, som du finder herunder.

Home>It Terrassevarmeren sørger for lange sommeraftener

Her kan du købe den:

PROSHOP.DK

FRISHOP.DK

HOMESHOP.DK

STARK

COMPUTERSALG.DK

SILVAN.DK

GLOBALTOOLS.DK

AVXPERTEN.DK

MERLIN.DK

HAPPII.DK

BYGHJEMME.DK