Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Jeg skal da ærligt indrømme, at der ryger en del vin indenbords. Men det gælder jo om at nyde livet, mens vi er her, og hvis du går meget op i fine flasker, er det her en blæret måde at opbevare dem på køl.

Quadro Vino fra italienske Expo Home er nemlig et vinkøleskab til at hænge på væggen. Det fylder ikke mere end et maleri, og med den her løsning får du rent faktisk et praktisk kunstværk.

Her i artiklen kigger vi nærmere på de vilde vinkøleskabe fra Expo Home, der i Danmark forhandles af IN|OUT living, og hvis du er på jagt efter noget lækkert til indretningen, kan du se hele sortimentet LIGE HER.

Verdens sejeste vinkøleskabe er kommet til Danmark

God vin og god stil

Det er blevet ret populært at have et vinkøleskab derhjemme, for så får vinen den rette temperatur til både serveringen og langtidsopbevaringen. Men det er jo “bare” et køleskab.

Derfor er det fedt, når der bliver tænkt ud ad boksen, og Quadro Vino vinkøleskabet sidder lige i skabet.

Det tikker nemlig de rigtige bokse for god stil, mens det også er mega praktisk. Nu tænker du sikkert, jamen det larmer da ad helvede til. Næh, lydniveauet er kun 29dB, hvilket svarer til en let hvisken, så det falder elegant ind i baggrunden.

Det gør designet til gengæld ikke, for det skiller sig virkelig ud fra mængden, og du kan få det præcis efter din egen smag.

Quadro Vino findes i 4 forskellige modeller med plads til få eller flere flasker, og du kan få det i hvid eller sort og krydre med 12 forskellige paneler og 16 forskellige rammer. Ja, det er mange kombinationer, så mon ikke du kan finde det rette til dig.

Og så er der det basale. Perfekt tempereret og bevaret vin. Det er jo ligesom essensen af det hele, og det får du her. Plus blærerøvsværdien, når du åbner en god flaske sammen med gutterne.

Verdens sejeste vinkøleskabe er kommet til Danmark

Større vinkøleskabe til de store samlinger

Det største Quadro Vino vinkøleskab har plads til 5 flasker og 2 glas, og hvis du har brug for opbevaring af endnu flere flasker, er IN|OUT living også leveringsdygtige i endnu større løsninger fra Expo Home.

De kan faktisk levere nærmest alt indenfor vinkøleskabe med modulsystemer og indbyggede systemer til dit køkken, spisestue eller endda soveværelset. Hey, hvis du har rigtig dyr vin, gælder det om at holde øje med den, selv når du sover.

Expo forsyner kokke og sommeliers verden over på de fineste restauranter og hoteller, fordi her er kun det bedste godt nok. Det er netop denne ekspertise, de har proppet i deres vinkøleskabe til private hjem i deres Expo Home kollektion. Her findes der skabe med plads til 60 og helt op til 120 flasker, og fælles for dem alle er, at vinen får optimale betingelser i et knivskarpt design.

Som med Quadro Vino serien kan du også customize dem helt efter behov, og du kan for eksempel kaste dig ud i en dynamisk belysning, så du selv kan styre det indbyggede lys med kolde eller varme toner – eller give den gas med RGB-belysning i et væld af farver og lyseffekter.

Du kan se de forskellige løsninger LIGE HER.

Verdens sejeste vinkøleskabe er kommet til Danmark

Også udendørsmøbler til feinschmeckere

Nu hedder det jo IN|OUT living, og med de seje vinkøleskabe er du godt kørende indenfor.

Men hvad så med udenfor?

Her er de leveringsdygtige i eksklusive italienske møbler, der både ser hamrende godt ud og holder til det hårde liv udenfor takket være et praktisk design og materialer af høj kvalitet. Her finder du alt fra sofaer til borde og endda også udendørskøkkener og grills. Hvis din terrasse er stor nok, er de klar til at dække den med lækkert lir.

Det er lige præcis sådan noget, der forkæler en rigtig verdensmand, og så kan du jo snuppe en god flaske fra dit vinkøleskab med ud og slange dig i baghaven. Skål!


Se andre seje sager om: