Af Peter Frøkjær / Foto: Mandesager.dk

Det er vigtigt at sove godt om natten. Det ved vi vist alle, men hvordan gør man så lige det i praksis?

Jo, her spiller dit sengetøj faktisk en central rolle, og danske Wonder Living er verdensmestre i at optimere din nattesøvn med det lækreste sengetøj af 100% økologisk bambus. Tro mig, når du først har prøvet en nat indhyllet i det blødeste bambus, vil du aldrig gå tilbage til dit gamle sengetøj.

Men hvorfor er bambussengetøj så fantastisk? Det kigger vi nærmere på her i artiklen, og først får du en introduktion til Wonder Living i videoen herunder.

SE MERE HOS WONDER LIVING

Optimale betingelser for at sove godt

Når du nu engang spenderer så mange timer på langs for at jagte skønhedssøvnen, gælder det jo også om at sørge for de rigtige betingelser til at få det meste ud af anstrengelserne.

Her er bambussengetøj bare genialt til at optimere forholdene.

Jeg sover selv udelukkende med bambussengetøj, og her er den åbenlyse fordel fremfor bomuld, at det er hamrende blødt. Altså helt vildt blødt, og det giver bare en lækker følelse mod huden. Her er Wonder Livings Bambussengetøj satinvævet med en trådtæthed på 300, hvilket sørger for at presse ekstra blødhed ud af tekstilet og banke det helt op i luksusklassen.

Udover blødheden er der en hel perlerække af fordele.

Bambussengetøjet er nemlig åndbart, temperaturregulerende, svedtransporterende, lugtafvisende og antibakterielt, og det er vigtige faktorer for din krop, så den har det godt hele natten igennem. Faktisk hele året rundt selv på de varme sommernætter og den kolde vinter.

Så er der lige den yderligere bonus, at den ekstra fine vævning er mere modstandsdygtig overfor husmider, så sengetøjet er allergivenligt og holder sig friskere i længere tid.

Når du lægger det hele sammen, er bambus jo bare det oplagte materiale til soveværelset, og hos Wonder Living har de Danmarks største udvalg af netop sengetøjsprodukter af bambus.

SE MERE HOS WONDER LIVING

Wonder Living

Også god mod miljøet

Ja, som om, at de mange fordele til at forkæle din krop med en god nattesøvn ikke var nok, så er bambus faktisk også mere miljøvenligt end bomuld.

Bambus kræver nemlig langt mindre vand at producere end bomuld, så det ikke belaster klimaet lige så meget, og materialet absorberer mere CO2 per kvadratmeter i sin levetid end et træ. Ja, det er bedre for miljøet, og det skal vi jo huske i denne tid, hvor du sikkert også bliver glad for, at du kan nøjes med at vaske det på 30 grader for at få det helt rent. Du ved, elregningen.

Hos Wonder Living tager de den så lige skridtet videre, fordi de er firstmovers på sengetøjsprodukter i 100% bambus lyocell, hvilket er den mest bæredygtige produktion med 99,7% genanvendelse, mens de også er certificeret til OEKO-TEX standard 100 og Nordens første FSC-certificerede virksomhed med sengetøj i bambus.

FSC-certificeringen giver fuld gennemsigtighed gennem hele forsyningskæden, så du som forbruger kan være helt sikker på, at dit produkt er produceret ansvarligt under ordentlige arbejdsvilkår.

Ja, det er mange fine ord, og i praksis betyder det bare, at Wonder Living har fundet en måde at sikre dig højeste kvalitet uden at gå på kompromis med bæredygtigheden.

Det er bare god stil.

SE MERE HOS WONDER LIVING

Wonder Living