En god nats søvn er vigtig for helbredet. Desværre lider hele 46% af os danskere af søvnbesvær, men hvor der er et problem, er der selvfølgelig også en løsning.

Hos Bedre Nætter er missionen at give de optimale forhold for at få en god nats søvn, og løsningen er senge læsset med snedig teknologi og gennemtænkte detaljer. Det gælder jo om ikke at gå ned på udstyret, og i forhold til søvnen er en god seng din bedste ven.

Her i artiklen kigger vi nærmere på, hvad der gør deres senge så specielle.

Lad os starte med en video, der skærer ind til benet.

Søvn-nørderi giver resultater

Hvis du vil lave et godt produkt, er du nødt til at gå videnskabeligt til værks, og hos Bedre Nætter har de brugt timevis på at studere, analysere og beregne sig frem til den optimale seng.

Processen starter med at kigge på, hvad der egentlig ligger i at have en god nats søvn. Her fandt de frem til, at komfort er det vigtigste parameter. Hvis du har det godt, sover du også godt.

Derfor indeholder deres madrasser 7 komfortzoner for at give den bedst mulige støtte til ryggen, mens de tager dig med ind i købsprocessen og udformer den perfekte seng til dine præferencer for blødhed, og sortimentet dækker over både boxmadrasser, kontinentalsenge og elevationssenge.

Selve materialevalget er også en videnskab i sig selv, og det kigger vi nærmere på i næste afsnit.

Bedre Nætter

De bedste materialer fra naturen

Der er ingen grund til at opfinde nye materialer, når naturen i forvejen indeholder det bedste der findes.

Hos Bedre Nætter bruger de naturgummi fra gummitræet Hevea Brasiliensis, som gennemgår hele 9 trin for at blive til latexskum af højeste kvalitet. I gummiens verden er dette det tætteste du kommer på en Rolls-Royce.

Ved at lave et snit i barken på gummitræet er det muligt at tappe mælkesaften i en lind strøm i op til 25 år, og så starter den komplicerede proces. De 9 trin inkluderer at finde det rette blandingsforhold, skabe vakuum, fryse gummien, gøre den solid, vulkanisere gummien, vaske og tørre den, eftervulkanisere og finde den rette form.

En proces som hovedsageligt foregår med håndkraft, og den eksklusive latexskum er både økologisk, åndbar og ekstremt komfortabel at ligge på.

Så er der styr på sengens fundament, og som det øverste lag har Bedre Nætter udviklet en speciel topmadras, de simpelthen kalder for diamant.

Og navnet er ikke tilfældigt. Det kommer sig nemlig af, at topmadrassen er grafitbehandlet med et krystalinsk kulstof fra metamorfe og vulkanske klipper. Diamanter består jo af sammenpresset kulstof.

Det smarte ved kulstoffet er, at det er en fremragende varmeafleder. I praksis betyder det, at din krop nedkøles, når den bliver for varm, og så er du fri for at søbe rundt i sved i jagten på en god nats søvn.

Og god nattesøvn er lige præcis, hvad du får i en af de her senge, fordi de nøje udvalgte materialer er kombineret med særligt fokus på at give dig den optimale komfort og betingelser for at sove godt.

En seng er nemlig ikke bare en seng, og hos Bedre Nætter er de specialister i at lave senge, der forbedrer søvnen.