Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Det er fedt, at der er kommet så mange muligheder med Smart Home løsninger til at få hytten til at spille. Og det gælder især lyset.

Her får de smarte Twinkly Squares det hele til at gå op i en højere enhed, for løsningen består af paneler med 64 individuelle LED-lys, som du kan fintune til at være en aktiv del af indretningen.

Mulighederne er nærmest uendelige, og her i artiklen kigger vi på, hvordan LED-panelerne virker. Først får du en video, der bøjer det i neon.

KØB TWINKLY SQUARES HER

Kreative muligheder med fuld kontrol

I stedet for bare at hænge nogle lamper op for at få lys, bliver det pludselig meget sjovere med Twinkly Squares. Og det gælder bare om at slippe kreativiteten løs.

Her lægger du ud med et Starter Kit bestående af et masterpanel og fem udvidelsespaneler, og så kan du ellers bare tilføje udvidelsespakker med flere paneler efter lyst. Det hele er modulært opbygget, så du kan hænge dem på væggen i mønstre efter eget valg, og så starter magien.

Panelerne indeholder nemlig 64 individuelle LED-lys, som du kan programmere til at være en aktiv del af belysningen med høj lysstyrke og farvekvalitet med hele 16 millioner farver.

Her på redaktionen er vi svært begejstrede for muligheden for at pryde væggen med GIF’er, for det ser bare fedt ud, når et logo, en figur eller egentlig hvad som helst animerer frem og tilbage. Så er der jo selvfølgelig den sidegevinst, at der rent faktisk bliver lyst op i lokalet. Men du kan også bare nøjes med en statisk illustration eller almindelige farver. Det er helt op til dig selv.

KØB TWINKLY SQUARES HER

Twinkly

Resultatet er pixel-kunst, som virkelig skiller sig ud. Både hvis det skal være spraglet, men også hvis det skal være en stilfuld forlængelse af din indretning.

Du styrer det hele med en gratis app til iOS og Android, og det er selvfølgelig muligt at integrere Twinkly Squares med Google Assistant, Amazon Alexa og Apple HomeKit for at udnytte alle de smarte muligheder som følger med et godt kørende Smart Home.

Her kan du så også få lyset til at reagere på din musik med Twinkly Music, mens du kan gøre det samme med din gaming via Razer Chroma og OMEN Light. Det skaber et blæret lysshow til spillene.

Hvis du er på jagt efter kreativ belysning, der er lige til at koble på dit Smart Home, er Twinkly Squares liret lys med unikke muligheder.

KØB TWINKLY SQUARES HER

Twinkly Squares

ER DU PÅ UDKIG EFTER LIR TIL DIT SMART HOME

Her på Mandesager-redaktionen er vi efterhånden ret godt kørende med smarte produkter, så alt fra lys til radiatorer og dørlåsen kører digitalt. Og vi har selvfølgelig en hulens masse Twinkly Squares kørende til at give en unik stil.

Hvis du selv er på jagt efter sager, der kan gøre dit hjem endnu smartere, vil vi lige tippe dig om det store udvalg hos danske Proshop. Her har de et kæmpe udvalg af Smart Home produkter til både begyndere og de mere garvede.

Altid til konkurrencedygtige priser og hurtig levering, der bare spiller.

SE PROSHOPS STORE UDVALG HER

Twinkly


Se andre seje sager om: