Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Det kan da godt være, at du har liret hytten med robotstøvsugere, men derfor er der stadig brug for assistance fra en god, gammeldags støvsuger.

Og her er ROIDMI RS60 en stærk wingman.

Okay, den er ikke specielt gammeldags, for den ledningsfrie støvsuger er liret med moderne funktioner og et knivskarpt design med futuristiske former. Til gengæld er den god. Meget god.

Her i artiklen kigger vi nærmere på den effektive suger, og vi starter lige med en video, der giver det forkromede overblik.

SE MERE HOS ROIDMI

Der er ingen bånd, der binder mig

Det der med besværlige ledninger hører fortiden til. ROIDMI RS60 ordner det hele uden begrænsninger, for det indbyggede batteri klarer 70 minutters støvsugning, og når du smider den i den magnetiske holder på væggen, er den pænt gemt af vejen, mens der samtidig kommer juice på batteriet.

Ja, det er virkelig en stilren løsning, der passer perfekt til langt de fleste hjem.

Støvsugeren er generelt virkelig gennemført med et minimalistisk design, der føles både solidt og lækkert at håndtere. Det er en ren fornøjelse at bruge den, for vægten på 2,7 kilo er afbalanceret, så du ikke skal kæmpe med at svinge den rundt på gulvet. Det føles meget naturligt, og derfor er det heller ikke surt slid lige at ordne gulvet. Det er faktisk en fornøjelse.

Ja, eller i hvert fald så meget en fornøjelse, som det nu engang kan være at støvsuge.

Og den klarer sin hovedopgave helt perfekt. Der er masser af sugekraft, og den samler selv større genstande op, så du slipper for at tage mundstykket af eller bukke dig ned.

Men den kan faktisk meget mere, som vi fokuserer på i næste afsnit.

SE MERE HOS ROIDMI

ROIDMI RS60

Klarer alle opgaver

Det er klart, at støvsugeren som minimum skal kunne holde gulvene rene. Og det klarer ROIDMI RS60 virkelig godt.

Men den excellerer virkelig, når det kommer til alsidighed. Der medfølger nemlig et væld af tilbehør, som gør den til en rigtig rengørings-blæksprutte, og det er lige præcis sådan en snedighed, der skiller den ud fra mængden.

Du får for eksempel en gulvmoppe, så du også kan vaske gulvene, og den er udstyret med en antibakteriel belægning til at fjerne skadelige bakterier. Så er der et mundstykke til at støvsuge dine møbler, mens der også er en kæledyrsbørste til at tage sig godt af din hund eller kat, og med multifunktionsbørsten kan du let og elegant støvsuge bilen og steder, der ellers er svære at nå.

Og det hele bliver samlet op i den store støvbeholder på 0,55 liter, der er let at tømme uden selv at blive beskidt.

Det er de gennemførte detaljer, der gør den ledningsfrie støvsuger til en suveræn rengørings-makker. Og så gør det jo heller ikke så meget, at den er så let at gå til, at du i praksis ikke har noget problem med lige at hente den ud af den magnetiske holder for at tage en hurtig tur på gulvet.

Du skal nemlig ikke bakse med besværlige ledninger eller opsætning, og den er altid klar til at rykke ud.

SE MERE HOS ROIDMI

ROIDMI RS60

En liret gadget til dit smarte hjem

I disse tider kan du jo ikke nøjes med et dumt apparat til husholdningen. Og ROIDMI RS60 er en virkelig snedig fætter.

Du kan selvfølgelig sagtens bruge den uden at være teknisk funderet, for du kan bare nøjes med at tænde den og så ellers bare støvsuge, som du jo altid har gjort. Det er let nok, og her klarer den arbejdet præcis som du forventer, mens du kan følge med i alt fra batterikapacitet til vedligeholdelsesstatus på det lækre OLED-display.

Men så er der indbygget Bluetooth, der åbner for en hel perlerække af smarte muligheder.

Du kan nemlig forbinde den til mobilen og benytte dig af den medfølgende app, hvor du får det fulde overblik. Nej, du kan ikke sætte den i gang med støvsugningen fra appen, så den klarer det hele selv, for du skal stadig have gang i hænderne, men så kan du så meget andet.

Her kan du for eksempel se rengøringstiden, antal m2 klaret og endda også følge med i dit kalorieforbrug, når du benytter støvsugeren. Det er jo faktisk effektiv træning at støvsuge, og det er ekstra motiverende, når du får det præsenteret i rene tal.

Så er det klart, at app-aspektet egentlig bare er en ekstra bonus, men med ROIDMI RS60 får du effektiv rengøring og fede features værdig til et smart hjem.

Det er virkelig en kompetent støvsuger, der giver en ellers kedelig tjans et skarpt skud gadget-lir.

SE MERE HOS ROIDMI

ROIDMI RS60


Se andre seje sager om: