Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Nå okay, så dit smarte hjem er ved at spille med lamper, termostater, låse, robotstøvsugere og alt muligt andet. Jamen, hvad så med vandhanen? Ja, vandhanen.

Quooker er den smarteste på markedet, for den leverer ikke bare varmt eller koldt vand. Her får du også 100 grader kogende vand eller køligt vand med eller uden bobler, og det hele er pakket ind i et knivskarpt design, der banker både god stil og luksus i ethvert køkken.

Her i artiklen dykker vi dybere ned i den geniale vandhane, og lad os da lige starte med en video med det forkromede overblik.

Men kan den lave kaffe?

Når vi taler om geniale gadgets, dukker spørgsmålet altid op: Men kan den lave kaffe?

Ja, det kan en Quooker. Den kan nemlig sprøjte kogende vand ud af vandhanen, og så har du lynhurtig instant-kaffe eller basis for en god omgang pour over kaffe.

Og det kogende vand kan meget mere.

Du kan hælde det direkte i din gryde med pasta, ris eller grøntsager, så du på ingen tid får bikset aftensmaden sammen, og når du er færdig, sørger det kogende vand for at desinficere skærebrættet, knivene og rengøre brændte fade.

Du skal selvfølgelig lige huske at passe på fingrene, når du arbejder med kogende vand. Især hvis du har små børn i huset, men en Quooker er selvfølgelig børnesikret og udstyret med et separat betjeningsgreb til det kogende vand. Og nu vi er ved de små børn, er det også ret praktisk, at du kan bruge vandhanen til at varme mælk, lave grød og skolde flasker og sutter til babyer.

Kogende vand er virkelig praktisk, og med en Quooker skal du ikke vente på en elkoger. Du åbner bare for hanen, så er det der med det samme.

Quooker fuldender dit smarte hjem med en vandhane der kan det hele

Men kan den lave sodavand?

Selvfølgelig.

Du kan få dejligt, afkølet vand fra vandhanen med eller uden brus. Ja, der kommer vand med kulsyre direkte fra hanen, og så har du jo i sagens natur danskvand. Tilsætter du så en sirup, kan du læske dig i bobler.

Det er ret smart og forfriskende, men det er også godt for miljøet. Du sparer jo en hulens masse plastik, mens du slipper for at slæbe flasker frem og tilbage.

Så er der det simple faktum, at det altså ikke er alle vandhaner, der kan garantere rigtigt koldt vand. Det får du hver eneste gang med en Quooker.

Quooker fuldender dit smarte hjem med en vandhane der kan det hele

Hvem er den til?

Det er klart, at med et prisskilt på 10 af de lange og opad, så er en Quooker ikke en billig investering.

Til gengæld er den rosinen i pølseenden i et fedt smart home, og det er lige præcis sådan et produkt, der ender med at give dig så meget hverdags-luksus, at du undrer dig over, hvorfor du ikke fik den noget tidligere.

Det kogende vand effektiviserer din tid i køkkenet, og så er det jo bare ekstra lækkert at vide, at et koldt glas bobler ikke er længere væk end vandhanen.

Hvis du i forvejen skal have et nyt køkken, er det oplagt at udstyre det med en multi-vandhane, men en Quooker kan desuden hurtigt forvandle dit gamle køkken til et langt bedre sted.

Hey, fortjener vi ikke alle lidt hverdags-luksus i disse tider?

Quooker fuldender dit smarte hjem med en vandhane der kan det hele


Se andre seje sager om: